SOCIAL MEDIA

Prinsessoille

Minun piti kirjoittaa postaus mukavasta Oulun reissusta, ihanista ostoksista sekä tapaamisesta Kotihiiri Varvikossa -blogin Marrun kanssa. Elämä kuitenkin tuli väliin, sillä kaksi sukulaistani nukkuivat pois, tätini eilen ja mummoni viime yönä. Tämän blogin on edelleenkin tarkoitus olla hyvän mielen blogi, mutta tämä on myös blogi elämästä. Joten minun oli pakko kirjoittaa tämä, saada terapiaa itselleni.

Tätini ehti onneksi nähdä lapsensa ja lapsenlapsensa, ehkä hän tiesi aikansa tulleen. Pienet virpoivatkin hänelle. Ja mummokin hellitti vihdoin, pääsi parempaan paikkaan. Marrun huomasin linkittäneen saman laulun, mutta minunkin on se tähän laitettava.


Nukkukaa rauhassa prinsessat <3

17 kommenttia :

 1. Lämmin osanotto suruusi <3 "Suru on hinta, jonka me maksamme rakkaudesta." Onneksi sait heitä rakastaa, vaikka nyt tuntuukin kurjalta. Ajan kanssa helpottaa, voin sanoa kokemuksen syvimmällä rintaäänellä. Tuo Kurkelan kappale on ihana ja oivallinen poisnukkuneille <3 kauniita ovat myös Kurkelan muut kappaleet. Erityisesti minua kosketti äitini poisnukuttua 'Juurrun tähän ikävään' <3 ja suurta lohtua tuo monenkin artistin esittämä 'Mun sydämeni tänne jää'...
  "Kun mennyt oon, niin kuulet
  vain kuiskeen rantamainingin
  Jos uskot enemmän kuin luulet
  siinä sua tervehdin..." <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Kyllähän se mummolle oli jo helpotus päästä pois, tätiä ei vaan kukaan osannut arvata. Mutta elämä jatkuu ja rakkaat säilyy aina muistoissa!

   Poista
 2. Voi ei! Lämmin osanottoni sinulle ja perheellesi <3 <3

  VastaaPoista
 3. Lämmin osanottoni <3 Kuten sanoit, elämä jatkuu ja muistot säilyy!

  VastaaPoista
 4. Lämmin osanotto! <3 Kylläpä sattui samana päivänä samantyylinen postaus.

  Mietin omaan postaukseen myös tuota Minnan kirjoittamaa laulua 'Mun sydämeni tänne jää'. Se oli yksi mummuni lempilauluista ja esitettiin myös muistotilaisuudessa.

  VastaaPoista
 5. Osanottoni <3
  Itku tuli. Mä soitin mummon hautajaisissa vuosi sitten tuon Prinsessalle biisin mummolle viimeisinä terkkuina enkä ole kyynelehtimättä onnistunut sitä vieläkään kuuntelemaan :(

  VastaaPoista
 6. Lämmin osanotto<3 Kipu ja kaipaus helpottavat ajan kanssa ja rakkaat muistot säilyvät aina sydämmessä<3. Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hyvät muistothan ne onneksi ihmisistä jää elämään.

   Poista
 7. Osanottoni Jossu <3 <3 Lähetän sinulle haleja ja voimia <3 <3

  Mä en pysty kuuntelemaan tota biisiä, en siis ole koskaan kuullutkaan, mutta näin pääsiäisen aikaan 3 vuotta sitten oma rakas mummini kuoli pois :(:(:( Itku vieläkin tulee joka kerta kun häntä mietin!! Ikävä on niin tajuttoman suuri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sitähän se elämä on, yksi syntyy ja toinen lähtee... Muistoissa onneksi elää kaikki rakkaat aina!

   Poista
 8. VoimaHalit sinulle Jossu ja osanottoni! <3

  Kyseistä kappaletta en pysty kuuntelemaan, sillä tuo laulettiin ystäväni muistotilaisuudessa ja herättää niin voimakkaita tunteita. Ystäväni kuoli auto-onnettomuudessa muutama kuukausi sitten :(

  Muistot onneksi säilyvät läpi elämän, ne eivät katoa milloinkaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, sinullakin tuore tapahtuma... Päivä kerrallaan, onneksi kesää kohti mennään. Jaksamisia sinullekin <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.