SOCIAL MEDIA

Oulu in my mind

Lähdemme tänään taas Ouluun ja tällä kertaa vietämme yön mieheni vanhojen opiskelukavereiden luona. En ole koskaan tavannut heitä, joten odotan vierailua innolla. Tämän lisäksi näen erään blogikollegani livenä, iik! Me varmasti saamme kulutettua pari tuntia Oulun keskustassa.

Kyläillessä törmään aina samaan ongelmaan, mitä viedä isäntäväelle. Tällä kertaa päädyin yksinkertaiseen ratkaisuun,  viedään vähän kaikkea. Ja tältä näyttää viemisemme:


Kahvia, suklaata, ruissipsejä sekä tulevan pääsiäisen kunniaksi itse istutettu narsissi. Kuten aiemmin olen kertonut, en ole mikään hortonomi, joten olin todella iloinen, kun narsissi oli yön aikana puhjennut kukkaan. Korin etualalla olevaan koloon haemme vielä lähtiessämme aitoa kainuulaista ruisleipää suoraan leipomosta.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

7 kommenttia :

 1. Ihana tuliainen! Itse tykkään myös viedä mennessäni aina jotain, varsinkin jos tapaan jonkun ensimmäistä kertaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti oli hyvin valittu tuliainen, ainakin kori tyhjeni vierailun aikana :) Ja mies tuumasi koria väsätessäni, että "Tätäkö tää parisuhde nyt tarkoittaa, sinkkumiehenä kun meni kylään niin se oli jo hyvin jos oli oma pyyhe mukana" :D

   Poista
 2. Kivat viemiset keksit! Toivottavasti on kiva reissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva reissu ja kaikkea ihanaa tarttui jälleen matkaan :)

   Poista
 3. Ihanaa viikonloppua ja pidä kivaa :))

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.