SOCIAL MEDIA

H&M:n lasipurkit ja blogivinkki

H&M:n tilaukseni saapui eilen ja kuten Oulun shoppailureissun satoa -postauksessa päätin, laitoin lattiapyyhkeen ja käsipyyhkeet saman tien palautukseen. Lasiset säilytyspurkit olivat kuitenkin todella positiivinen yllätys. Ne olivat lisäksi vielä suuremmat kuin kuvittelin, mikä on tietenkin aina plussaa. Ja ovathan ne aivan syötävän suloiset!


Erityisen ihastunut olen tuohon tekstiin.


Näitä kaunottaria on saatavilla myös turkoosina, erittäin hauska tapa saada väriä sisustukseen. Ja kuten kuvista huomaa, en ole keksinyt näille vielä paikkaa. Haluaisin kovasti laittaa purkkeihin koruja sekä muuta tyttömäistä tavaraa, mutta vessaan nämä eivät mahdu. Makuuhuone olisikin seuraavaksi paras vaihtoehto, mutta sitä en halua sisustaa ennen remontointia. Ja siihen puolestaan menee vielä aikaa. Saa nähdä, mitä purkeille keksin.

Lopuksi vielä vinkkiä uudesta sisustusblogista.


Lumihelmen Jenna sisustaa vuokra kaksiota valkoisen ja harmaan sävyillä, eri tyylejä yhdistellen. Kauniita yksityiskohtia löytyy monia ja Jennan haaveet sekä kauniit kuvat saavat minut ainakin hyvälle tuulelle. Käykääpä kurkkaamassa http://lumihelmi0.blogspot.fi/.

Lumentäyteistä keskiviikkoa! Itse suunnittelin jo kerrostaloon muuttoa lumitöitä tehdessäni.

12 kommenttia :

  1. Tampereella oli ihan järkyttävä lumimyrksy tänään, hyi! Ja minä kun haaveilin jo keväästä.. :/ nuo purkit on kyllä niin söpöjä, ja OMG niitä saa turkoosina! Hmm, harmi kun oma Hennesin tilaus meni jo (yllättäen tilasin vain vaatteita, jakun ja kengät).

    Mäkin pääsen kohta ehkä sisustamaan hieman isompaa kämppää. ;) Huomenna pankkiin juttelemaan lainahommista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin oli ihan hirveä ilma! Ja jouduin vielä työpaikan autolla ajelemaan pitkin maita ja mantuja ja olin ihan varma, että ajan pikkaisen Toyotan johonkin penkkaan. Olisi pitänyt aura-auto olla alla tuolla metsäteillä :)

      Ihanaa jos pääsisitte muuttamaan! Onnea lainaneuvotteluihin :)

      Poista
  2. Täällä kans alko ihan uskomaton tuulimyräkkkä!

    Mä liityinkin jo Jennan lukijaksi :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin olen jo käynyt tutustumassa blogiin, se on tosi ihana<3

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo vanhempi kuva eteisen seinästä. Saakohan kysyä mistä tuo pyöreä peili on hankittu ja mikä sen halkaisija on? Kun etsinnässä juuri tuollainen, kylläkin kylppärin seinälle, eli materiaalikin kiinnostaisi, mistä se on tehty? Kiitos ihanasta blogista!! :)T. Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, voi että mulle tuli hyvä mieli <3

      Eteisen peili on Ikeasta ostettu ja nimeltään Songe. Halkaisija on 72cm ja kehysten materiaali näyttää nettisivujen mukaan olevan alumiinikalvolla päällystettyä puukuitulevyä http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80178419/

      En kyllä yhtään osaa sanoa, että kestääkö kylpyhuoneessa. Mies tuumasi, että jos ilmanvaihto toimii eikä kylppäri haudu kauaa märkänä, niin peilin luulisi kestävän. Tosin jos ei kestä, niin meitä ei saa haastaa oikeuteen tämän veikkauksen vuoksi :D

      Toivottavasti näistä tiedoista oli apua!

      Poista
  5. Moikka moi, kirjoitan kaikki nyt tähän samaan paikkaan; upeita löytöjä teit Oulun reissulla!!
    Kaunis tuo teksti tuossa purkissa.
    ja sitten vielä hyvää naistenpäivän iltaa sulle!

    Tuhannet kynttilät voidaan sytyttää yhdestä,
    eikä tuon kynttilän elämä siitä lyhene.
    Onnellisuus ei koskaan vähene siitä,
    että se jaetaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! Ja toi runo on todella kaunis, kiitos kovasti ihanainen <3

      Mukavaa naistenpäivän iltaa sullekin!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.