SOCIAL MEDIA

Haaste: Taivas rajana

Sain Checklist -blogin Heidiltä kivan haasteen, jonka ideana on luoda kolme joululahjakollaasia, yksi minulle, yksi hänelle ja yksi vaikkapa ystävälle tai lapselle. Jujuna on se, että rahasta ei tarvitsisi välittää ja vain taivas olisi rajana toiveille. Ei budjettia. Ei rajoja. Mitä toivoisin? Mitä antaisin?

Aloitetaanpa helpoimmasta eli minun kollaasistani. Jos ihan oikeasti olisi vain taivas rajana, niin toivoisin joululahjaksi sellaista pientä merenrantahuvilaa, jossa olisi venepaikka V:n veneelle ja koira saisi vaeltaa vapaana pihassa. Mutta jos järki olisi jollakin asteella mukana, kollaasini näyttäisi tältä.


Teräksinen lattialiesi induktiotasolla on ollut ostoslistalla jo pitkään ja tämä Gramin liesi kelpaisi minulle mainiosti. Tolixin A-tuoli teräksisenä on puolestaan ikuisuushaaveeni ja haaveena se pysyykin hinnan vuoksi, niitä kun tarvittaisiin kuusi kappaletta ruokapöydän ympärille. Irtiotto arjesta ja lomamatka Balille tekisi hyvää ja helposti näkisinkin itseni tuossa aurinkotuolissa drinkki kädessä. Ja kun nyt kerran alettiin haaveilemaan, niin kelpuuttaisin olohuoneeseemme hyvin Belluksen Grande-divaanisohvan valkoisella nahalla verhoiltuna.

Entäpä sitten V:lle.


Häntä lahjoisin uudella perhovavalla ja koska vavoista en mitään ymmärrä, niin nappasin kollaasiin Googlen kuvahausta löytämäni kuvan. Varustelekasta antaisin käytännöllisenä lahjana softshell-takin niin metsä- kuin kalastusreissuillekin ja Philipsin Sensotouch 2D parranajokone tulisi varmaankin myös tarpeeseen. Ja koska hintakattoa ei ollut, kelpuuttaisi V varmasti ranteeseensa Seikon parin tonnin rannekellon.

Ystävälle tehtävä kollaasi olikin kaikista haastavin. Päätös oli lopulta kuitenkin helppo, sillä mieleeni muistui ystäväni K:n kanssa käymäni keskustelu.

Jos siis olisin miljonääri, ostaisin rakkaalle ystävälleni K:lle kuivaavan pyykinpesukoneen. Tämän lisäksi voisin kääriä pakettiin punaista ja valkoista Teemaa.

Tämä olikin mukava haaste toteuttaa! Millaiset joululahjakollaasit syntyisivät SisustusUnelmia Johanna, Varvikossa Marru ja Vaihtelevasti Valkoista Hani, jos rahasta ei tarvitsisi välittää?

10 kommenttia :

 1. Oooh, kelpaisivat ehdottomasti minullekin tuollaiset lahjat (nooh, ehkä "hänen" lahjat voisin ohittaa, mutta muuten)! Ihania haaveita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin nuo V:n lahjat olisivatkaan monenkaan naisen haaveita :)

   Poista
 2. Kiitoksia haasteesta! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos mielenkiintoisesta haasteesta! Laitetaanpas toteutukseen ihan lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja juttuja olit valinnut! Uuu,... loma Balilla kelpaisi tännekin...!

  VastaaPoista
 5. Olipas mukavaa kun jätit blogiini kommentin! Pääsin vastavierailulle, jäänkin seurailemaan :)

  Mullekin kelpaisi lahjaksi lomamatka, sellainen olisi ihana irtiotto arjesta. Hänelle olen luvannut lahjaksi uuden puhelimen. Itse toivoin värikkäitä juoksulenkkareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit ja jäit lukijaksi!

   Lomamatka taitaa olla aika monen naisen kestotoive :) Ja värikkäät juoksulenkkarit kuulostaa pirteältä :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.