SOCIAL MEDIA

Maailman paras valotähti

En olekaan tainnut koskaan kuvata lempijoulukoristettani, olohuoneen ikkunalla riippuvaa valotähteä. Valotähti on paitsi kaunis, sillä on myös tunnearvoa, sillä V:n isä "teki" sen meille.


Meillä on olohuoneen ikkunan yläpuolella valaisinpistotulppa ja halusin ehdottomasti sellaisen valotähden, jonka saa pistotulppaan kiinni tavallisen valaisimen tapaan. Etsin sellaisia toissa jouluna monesta kaupasta, mutta tuloksetta. Kaikki löytämäni toimivat muuntajilla. Mainitsin asiasta V:n isälle, joka nokkelana sähkömiehenä hankki erikseen paperitähden, pistotulpallisen lampunpidikkeen ja kuumenemattoman energiansäästölampun. Ja sitten hän kokosi ne minulle valotähdeksi.


Ja minähän olen edelleen aivan rakastunut tähteeni. Ripustan sen yleensä paikoilleen jo loka-marraskuun vaihteessa ja siellä se saakin roikkua aina helmi-maaliskuuhun saakka. Koska valkoinen tähti ei ole erityisen jouluinen, niin mielestäni se saa luoda tunnelmaa koko pimeän kauden yli.


Onko teillä jotakin suosikki joulukoristetta?


6 kommenttia :

 1. Rakastan paperitähtiä ja kyllä nyt ääneen ilmoille ihmettelen miksi ei tänä jouluna meillä ole sellaisia lainkaan.... Ei kun hankkimaan..

  Tunnelmallista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperitähdet on ihan parhaita koristeita! Joulun jälkeen hankit alesta halvalla :)

   Poista
 2. Tuohan on kätsy systeemi! Mua ärsyttää paperitähdessä just se johto, mikä on ruma roikkuessaan ja aivan saakelin hankala kiinnittää katonrajaan niin että siellä pysyykin. Viime jouluna virittelin sen maalarinteipillä verholaudan takaosaan ja käytin valehtelematta yhteensä noin rullan maalarinteippiä, koska aina se vaan putosi sieltä... Niitä maalarinteipin riekaleita sitten revin sieltä takaa irti vielä tänä vuonnakin verhoja vaihtaessani.

  No tänä jouluna ei ole sitäkään murhetta, koska kissanpentu. Toi kakara-kääpiöhäärä on just niin hullu, että riipii tähdenkin ikkunalta alas ja saisi varmaan vielä sähköiskunkin kaupan päälle, joten ei maksa vaivaa ;) Laitoin tilalle ikkunaan kauniin joulupallon, ihan ilman sähköjä. se ei pudotessaan yhdessä kissakakaran kanssa ainakaan tapa kissaa... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahahahahahaha :D Voihan kissakakara!

   Mutta toi on kyllä kätevä systeemi, minäkin meinaan inhoan kaikkia roikkuvia johtohässäköitä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.