SOCIAL MEDIA

Jouluinen mehikasvi

Me kaikki varmasti yhdistämme jouluun hyasintit, amaryllikset ja joulutähdet. Itse olen allerginen monille kasveille, joten meillä ei (edes) joulunaikaan kovinkaan suurta kukkamerta nähdä. Joulutähden olen yleensä ostanut, mutta tänä vuonna löysin jotakin vielä parempaa. Ja helppohoitoisempaa.


Mehikasvi, tuo pitkäaikaiseen kuivuuteen tottunut yksilö, joka sopii kaltaiselleni tuurikastelijalle paremmin kuin hyvin. Ja tähän söpöläiseen oli vielä kiedottu hopeinen helminauha ympärille.


Luulenpa, että tämä ja huonekuusi saavat tänä jouluna riittää. Tosin kyllähän V meinasi aidon kuusen mökiltä hakea. Saas nähdä montako päivää pärjäämme saman katon alla. Siis sen kuusen, ei V:n kanssa.


Kivaa torstaita! Täällä jatketaan sairastelua...

14 kommenttia :

 1. Mä näin näitä myös Prismassa taannoin, aika kivoja ja erilaisia verrattuna tavallisiin joulukukkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä erilaisia perinteisiin joulukukkiin verrattuna :) Ehkä se juuri viehättää!

   Poista
 2. Onpas kaunis kasvi :)). Kauniita kuvia olet ottanut!!

  VastaaPoista
 3. meillä oli viime vuonna tuollainen, mutta tapoin senkin :D Kaunis se on. Parane pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tappanut kerran kaktuksenkin, joten odotukset ei ole kauhean korkealla :) Tosin meidän kummatkin viherkasvit on edelleen hengissä, vaikka ovat useamman vuoden vanhoja! Ja huonekuusikin on elänyt jo pari viikkoa :D Halvat kasvit onkin parhaita, ei harmita niin kovasti, kun kuolevat ;)

   Poista
 4. Tänään juuri katsoin tätä prismassa. Kaunis se on ja kaikkea ne keksii. Siellä oli myös hyasintti-istutus maljassa jossa mukana jouluvalot. :)
  Tällä kertaa mukaan lähti ihan perus valkoisia hyasintteja 3kpl. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaikkea ne kyllä todellakin keksii!

   Hyasintit on todella kauniita ja niitä muiden blogeissa aina ihastelen, itse en vain kestä sitä tuoksua hetkeäkään, vaan heti alkaa aivastuttaa ja kutittaa nenää.

   Poista
 5. Mehiruusukkeet ovat ihania jouluna! Kuin tähtiä!
  Ja helppoja hoitaa, kannattaa unohtaa kastella välillä!
  Nauti joulun fiiliksestä ja aurinkoa täältä oliivipuun alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista, sai kyllä hymyn huulille!

   Tähdet onkin hyvä vertaus ja kastelun unohtaminen kuulostaa helpolta toteuttaa :) Joulutunnelmaa sinnekin, vaikka oliivipuut ei ehkä ole se perinteisin joulufiiliksen tuoja :D

   Poista
 6. Samoihin iskin minäkin Prismassa silmäni ja tykästyin kyllä todella (vaikka mietinkin, että maali ahdistaa mehikasvia :( ). Saas nähdä maltanko olla ostamatta, vaikka tiedän jo ennakkoon, että mulla ei mikään pysy hengissä. Ei edes mehikasvit, vaikka niitä ei tarvi edes kastella. Ihan harmittaa (ja hävettää) olla näin tumppu.

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itseasiassa Prismassa ole näitä nähnytkään, vaan tämän bongasin paikallisesta Tokmannin myymälästä :) Siellä oli punaiseksikin maalattuja ja ne oli kyllä aika rumia... Eipä tämä suuri investointi ollut, jos henkensä heittää (muunkin kuin maalin vuoksi) :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.