SOCIAL MEDIA

Olohuoneen uusi valaisin

Sain heinäkuussa mieheni isältä myöhästyneenä valmistujaislahjana S-ryhmän lahjakortin. Vaikka osa ihmisistä pitääkin lahjakortteja persoonattomina, itse kuitenkin pidän niitä varmoina lahjoina, etenkin sellaiselle, jonka makua ei tunne. Minä ainakin tulin hyvin iloiseksi appiukon minua muistaessa. Ja vielä kun Punainen postasi upeasta lattiavalaisimesta, oli lahjakortille selvä käyttökohde.


Olin pitkään miettinyt tripodivalaisinta olohuoneen nurkkaan rikkoontuneen paperivalaisimen tilalle. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että perinteinen tripodi on liian, noh, perinteinen. Tämä valaisin olikin rakkautta ensi silmäyksellä ja metalli materiaalina tuo kaipaamaani tehdasmaisuutta ja rouheutta olohuoneeseen.Täydellistä! Joten kiitoksia vaan appiukko ja Punainen.


Minulla on tosiaan perjantaina viimeinen työpäivä, jonka jälkeen suuntaan kohti Etelä-Suomea. Tiistaiaamuna raahaudun kukonlaulun aikaan Helsinki-Vantaalle ja hyppään lentokoneeseen, määränpäänä Dallas. Pientä postaustaukoa on siis luvassa, mutta kamera on kyllä jo pakattuna. Tosin se pienempi (ja huonompi) eli digipokkari. Postauksia siis tulossa myös tuolta Atlantin toiselta puolen.

Hauskaa viikon puoliväliä!

P.s. Neljän viikon dieetti loppui sunnuntaina ja omat tulokseni ovat seuraavat: rinnanympärys -3cm, vyötärönympärys -4,5cm, lantionympärys -4cm ja paino -2,5kg. Ja koska noudattamamme dieetti ei ollutkaan mikään salainen, vaan löytyy aivan ilmaiseksi netistä, voin paljastaa kyseessä olleen Go Fat Go-dieetti. Nesteiden poistuminen on aiheuttanut suurimmat muutokset, vaikkakin myös kiinteytymistä on tapahtunut. Esimerkiksi vatsani ulkomuoto muuttui täysin. Sixpackia ei aivan tullut, mutta lisäämällä treeniä normaalista olisin sen kyllä saanut. Tyytyväinen olen kuitenkin lopputulokseen. Mies ei mittaillut eikä käynyt vaa'alla, mutta hänellä menee housujen vyö kuulemma kaksi reikää pienemmälle kiinni. Voinemme siis sanoa dieetin olleen onnistunut ja toimiva.

13 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää tuo lamppu teilläkin! :)
  Ja ihanaa matkaa Dallasiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan vinkistä! Ja varmasti aion nauttia reissusta :)

   Poista
 2. Lamppu sopii tuohon hienosti ja tuo juuri tuota mainitsemaasi rouheutta. Ryhdistää tilaa.
  Oikein hyvää Dallasin matkaa ja onnittelut onnistuneesta painonhallintaprojektista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja aion kyllä ottaa kaiken irti lomastani, nyt kun on bikinikuntokin parhaimmillaan ;)

   Poista
 3. Lamppu näyttää sullakin yhtä hyvältä kuin Punaisella.Huomasitko että vastaava oli myös Anttilan mainoksessa?Myös pöytämalli oli siinä.Kylläkin valkoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! En itseasiassa edes huomannut... Mustan kuitenkin halusin ja S-ryhmän lahjakortti (sekä elokuun -15% valaisimista tarjous) teki helpon valinnan Terran suuntaan :D Mutta muotivehje siis, kun muutkin myyvät!

   Poista
 4. Hienon näköinen valaisin!!
  Mukavaa matkaa! :)

  VastaaPoista
 5. Valaisin on kyllä hieno ja sopii passelisti tuohon! Oikein hyvää lomaa sinulle! :)

  VastaaPoista
 6. Mä JUST mietin, että millonhan lähitkään!!?? Jeejee ja oon kade :)

  Hienoja tuloksia ja saatkin olla tyytyväinen ;)

  Oikein ihanaa päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taallahan mina nyt olen :) Yli 30 astetta lamminta, LOVE IT! Luulen tosin, etta kaikki dieetin tulokset haviaa taman loman aikana... :)

   Poista
  2. AAHHH! Nauti!! :):) Ihana kuulla , että olet turvallisesti perillä :))

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.