SOCIAL MEDIA

Askon Block-matto

Tiedättekö sen tunteen, kun pääset pois opiskelija-asunnosta ja sinuun iskee ymmärrys siitä, että voit vihdoin sisustaa niin kuin haluat? Vaaranahan tässä on, että ostat kaiken sillä hetkellä kivan ja hetken päästä kuitenkin huomaat, etteivät ne ole sinua eikä hakemaasi tyyliä. Minulle kävi juurikin näin. Onneksi tämän kesän aikana olen saanut myytyä lähes kaikki "virheostokseni". Lainausmerkit siksi, etteivät ne suinkaan ole olleet virheitä, nehän ovat auttaneet minua löytämään oman tyylini. Hyvä esimerkki tästä on pinkki matto, jonka ostin syksyllä keittiön pöydän alle. Siellä se viihtyikin vain hetken aikaa, kunnes kiersi lähes jokaisen huoneen päätyen lopulta mediahuoneen lattialle paremman maton puutteessa. Aloinkin haaveilla valkoisesta matosta tuomaan tummaan mediahuoneeseen vaaleutta. Mies ei kuitenkaan lämmennyt ajatukselle ja aikamme asiasta väännettyämme, löysimme kompromissin. Vaikka vuodessa olen oppinut, että sisustuksen suhteen ei pitäisi tyytyä kompromisseihin, joku minulle kuitenkin kertoi, että parisuhteessa niitä täytyy tehdä. Niin hankalaa kuin se minunlaiselle kaikki-mulle-heti-nyt-jääräpäälle onkin. Ja pakko se on myöntää, tämä "tyytyminen" ei tunnu ollenkaan pahalta.


Mustavalkoinen Block-matto oli rakkautta ensi silmäyksellä ja tarjoushinta varmisti sille uuden kodin mediahuoneemme lattialla. Matto on mukavan tuntuista puuvillaa ja se toi kaipaamaani raikkautta tummaan huoneeseen.


Maton valkoiset raidat ovat todellakin valkoisia, mikä saa sohvan näyttämään "harmaalta". Tämä ei minua kuitenkaan haittaa, sillä sohvan ei olekaan tarkoitus olla puhtaan valkoinen. Valitsimme tietoisesti harmaa-valkoisen kankaan, jotta pinta antaisi pienet tahrat anteeksi.


Nyt sitten voitaisiinkin voittaa lotossa, niin saataisiin se videotykki ja valkoiset pimennysverhot.

Mukavaa keskiviikkoa!

16 kommenttia :

 1. Hyvä ostos! Raitamattoa itsekkin olen miettinyt, mutta tällä hetkellä ei ole paikkaa... :)

  VastaaPoista
 2. Hieno matto! Sopii hyvin ja vielä parempi, jos raidat on kunnon valkoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä joo mukava yllätys, että noi raidat oli oikeasti valkoiset :) Oon kyllä tosi tyytyväinen!

   Poista
 3. Minä kans ostin saman maton keittiöön, se on ihan mahtava! Laadukas ja nätti. Tosin koiran kuolassa jo, mutta ei se mitään. :-) http://huiskulassa.blogspot.fi/2013/08/keittio-on-valmis.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin mahtava tuo matto! Ja sopii näköjään keittiöönkin todella hyvin :)

   Poista
 4. Ompas kiva! :) Olen jotenkin tykästynyt myös mustavalkoiseen ja raidalliseen. Haaveissa olisi saada kotiin jotakin, mutta taidan hillitä itseni ja ihastella ruudun kautta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mustavalkoisuus (etenkin raidallisena) on nyt tullut monien haaveisiin :) Ja miksikäs ei, kun hyvältä näyttää! Vielä vähän himoitsen musta-valkoraidallisia tyynynpäällisiä :D

   Poista
 5. Ihanaaa :) onko ihan kirkkaanvalkoinen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on ihan puhdas valkoinen :) En tiedä sitten sitä, miltä näyttäisi esim. teillä, kun on muutakin puhdasta valkoista :D Mutta tuossa huoneessa näyttää kyllä ihan kirkkaalta valkoiselta.

   Poista
 6. Ihanan puhtailta ja raikkailta näyttää maton musta ja valkoinen :) Hyvä ostos!

  Haastetta muuten sulle mun blogissa. :)

  http://whiteandfresh.casablogit.fi/artikkeli/hassuhko-haaste

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä tosi tyytyväinen! Ja kiitos haasteesta, kävinkin sitä jo kurkkimassa :)

   Poista
 7. Hienon näköinen. Varsinkin kun raidat on tosiaan valkoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä :) En sitten tiedä mikä on maton laatu, kun ravistaa ei kuulemma saa :/

   Poista
 8. Hei! Oletko pessyt mattoa? Levisivätkö siitä värit vai pysyikö hyvänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole pessyt mattoa, joten en osaa sanoa värien kestävyydestä. Meillä pärjätään ihan vain mattojen tuulettamisella ja imuroinnilla :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.