SOCIAL MEDIA

Karvapallo kalassa

Vietimme viikonlopun mökillä halkohommissa ja tänään ennen kotiin lähtöä V ajatteli pikaisesti hakea katiskat pois järvestä. Vihtori muru päätti viime hetkellä haluta isännän mukaan ja V ei edes tajunnut asiaa, ennen kuin Vihtori istua möllötti soutuveneessä. Katiskojen nostaminen olikin melko jännää rannalta katsottuna, kun Vihtori pyöri ja hyöri pienessä veneessä. Kummatkin pääsivät onneksi kuivina rantaan.


Toisessa katiskassa ollut hauki herätti Vihtorissa ihmetystä. Siihen kun ei mitenkään päässyt kiinni, vaikka kuinka kaivoi maata.


V:n oli tarkoitus vapauttaa hauki takaisin järveen, sillä meillä ei ollut mitään, millä kuljettaa se kotiin. Vihtori oli kuitenkin toista mieltä ja V:n vapauttaessa hauen veteen, Vihtori nappasi kalan suuhunsa. V haki kertaalleen hauen pois, mutta Vihtorin hypätessä toisen kerran veteen saalistamaan haukea, totesimme, että pitäkööt saaliinsa. Ja toinen oli niin innoissaan.


Hirviä se ei hauku, mutta kaloja se noukkii vedestä. Melko hyvin koiralta, joka ei kovinkaan mielellään kastu. Ja kyllähän kalastus voidaan laskea metsästykseksi, ei mennyt rahat hukkaan tuossa koirassa ei...


Palkintona tästä uurastuksesta, hurja peto sai haukensa paistettuna. Ja voin kertoa, että kauaa ei hauella kestänyt hävitä pannulta.


Iloa uuteen viikkoon!

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. On on :) Tuli tosin mieleen tämän kirjoitettuani, että ehkäpä Vihtori luuli hauen hukkuvan ja yritti pelastaa sen.... ;D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.