SOCIAL MEDIA

Tuunattu lehtikori

Yhtenä siivouspäivänä tajusin miehen mukana taloon tulleen pärekorin hienouden. Ja eihän sitä voinut kaappiin jättää pesuaineita säilömään, kyllä ne purkit pysyvät kaapissa ilman koriakin. Ainoa miinus korissa oli sen väri. Ongelmaan löytyi kuitenkin helppo ratkaisu, tästä valaisimesta ylijäänyt mattamusta spray.

Tältä kori näytti ennen:


Ja tältä se näyttää suhuttelun jälkeen:


Paikkakin sille oli tiedossa, kun se pääsi toimittamaan lehtikorin virkaa. Kierrätykseen menevät lehdet säilömme mediahuoneessa olevaan keinonahkakoriin, mutta tämä pääsi paraatipaikalle olohuoneeseen säilömään talteen jääviä lehtiä.


Spraymaali ei aivan riittänyt täysin tasaiseen lopputulokseen. Mielestäni kori on kuitenkin mukavan "kuluneen" näköinen sisältä, kun väri ei ole täysin tasainen.


Nämä ilmaiset tuunaukset ovat kyllä parhaita. Helposti ja vaivattomasti saa pieniä juttuja, jotka piristävät kummasti ilmettä.


Letkeää maanantaita!

12 kommenttia :

 1. Tuli kivan näköinen kori! :)

  VastaaPoista
 2. Hauska idea ja hieno lopputulos! Ei olisi tullut mieleenkään spray -maalilla suihkutella. Mutta taidan ottaa vinkistä kopin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappasin itse idean Johannan ihanasta Hullaannu ja hurmaannu -blogista. Unohtui se laittaa tähän postaukseen. Joten kiitokset ideasta kuuluu sinne!

   Poista
 3. Ihana! Missäköhän sitä itte uskaltaisi kokeilla tota sprayaamista... Mä pelkään että sotken ympäristönkin sillä maalilla sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on aina se pelkona :) Onneksi voin suhutella autotallissa, siellä ei haittaa vaikka menisi maalia lattialle tai seinille :D

   Poista
 4. Spraymaali on niin loistava keksintö!Että kiitos vaan ,kuka sitten lieneekään :)
  Kori on heti paljon päheempi ja sopii teille hyvin!

  VastaaPoista
 5. Hieno tuli vaikka toisaalta tykkäsin puun värisenäkin. Teille kuitenkin noin parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein lämpene puun värille, en vaaleana enkä kirsikkana. Tumma vielä jotenkin menee, meillä kun sitä on keittiön tasoissa :)

   Poista
 6. Aivan mieletön tuunaus!!! You go girl :))

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.