SOCIAL MEDIA

Mökin aarteita

Kuten Karvapallo kalassa -postauksessa kerroinkin, vietimme viime viikonlopun halkohommissa mökillä. Tuon suuren kalastustarinan lisäksi, ehdin tehdä tutkimusmatkan tavaraa täynnä olevaan varastoon. Ja aikamoisen löydön sieltä teinkin. Olen haaveillut suuresta maitotonkasta jo pitkään ja vihdoin haaveeni toteutui. Ja mikä parasta, tonkka on pala mieheni suvun historiaa.


Tonkka löysi paikkansa keittiöstä halkolaatikon vierestä. En oikein tiedä, pitäisikö tonkalla olla jokin "oikea" tarkoitus, vai voinko säilyttää sitä puhtaasti koristeena. Siispä, käyttöideoita otetaan vastaan.


Toisesta varastosta mies löysi puiset tikkaat maalauspuuhia varten. Mutta eihän kivasti kuluneita tikkaita nyt oikeasti mihinkään maalaamiseen käytetä. Niinpä miehen poissa ollessa kiikutin tikkaat makuuhuoneen nurkkaan ja työnsin käsilaukkuni askelmille, noin niin kuin suuntaa antamaan. Toisena vinkkinä kaipaisinkin ideoita siihen, kuinka saisin laukut nätisti tikkaisiin.


Mukavaa sunnuntaita!

12 kommenttia :

 1. Ihania aarteita! :) Tykkään niin paljon tuollaisesta vanhasta :) Nuo tikkaat ovat erityinen lemppari ja varsinkin käyttötarkoituksen suhteen, laukut <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies ei oikein lämmennyt tikkaiden uudelle käyttötarkoitukselle :) Tämmöiset löydöt ovat aina parhaita!

   Poista
 2. Vautsi mikä tonkka ;) vanhat aarteet on kyllä parhaita...

  VastaaPoista
 3. Tonkasta voisi vaikka ottaa kannen siihen ripaan roikkumaan ja oksia tonkkaan.Valojakin voisi niihin oksiin viritellä.kaunis on tonkka ihan noinkin.
  Ja tikkaille laittaisin aina yhden laukun/askelma ja laukkuun jotain sisälle että pysyy kauniisti ryhdissä.Sulla onkin hienoja laukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! Oksia mä mietin itsekin tohon tonkkaan, varmaan syksymmällä laitankin :) Valoja en vaan saa laitettua, koska tossa ei ole lähellä pistorasiaa :(

   Saa nähdä, jääkö noi tikkaat makkariin. Mies ei oikein lämmennyt ajatukselle :D

   Poista
 4. Kyllä minäkin kaipaisin tonkkaa...nimittäin kuistille, jotta voisin säilyttää siinä sateenvarjoja! Siinäpä vinkki siis. :-)

  Tikkaatkin on söötit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, saa nähdä mihin tehtävään tonkka päätyy :)

   Poista
 5. Aivan mielettömiä aarteita :)). Tonkka ja noi tikkaat! MÄ juuri täällä googletan sisustustikkaita, kun sellaiset haluaisin!  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus käy tuuri! Mulla on toiset sisustustikkaat tekeillä autotallissa, aloin ahneeksi :D

   Poista
 6. Oi mitä kivoja aarteita. Varsinkin nuo tikkaat on kivan näköiset!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.