SOCIAL MEDIA

Keittiön hylly etsinnässä

Olen muutosta asti haaveillut vitriinihyllystä keittiön yhdelle seinälle. Tähän hyllyyn olisi tarkoitus laittaa esille mm. Iittalan mariskoolit sekä muuta kaunista keittiötavaraa. Ja ehkä myös hieman kynttilöitä, kynttilähullu kun olen.

Hyllyn paikka olisi tässä:Vasemmalla siis leivinuunin muuria, oikealla alkavat makuuhuoneet. Älkää olko huomaavinanne kammottavaa vihreää vierashuonetta, se on seuraava remonttikohde.

Alunperin ajatuksissa oli Ikean Bestå vitriiniovilla ja valkoisena.

Kuva: ikea.fi

Tämä hylly maksaisi kuitenkin 80 euroa ja mietin, että näyttäisikö se tyhmältä yksinään keskellä seinää.

Eilen illalla nukkumaan käydessäni, mieleeni hiipi myös toinen vaihtoehto. Mitäpä jos seinään laittaisi ihanan valkoisen String Pocket hyllyn?

Kuva: finnishdesignshop.fi

Aamulla heti ensi töikseni mittasin seinän leveyden ja kiiruhdin netistä katsomaan, minkä kokoinen String hylly on. Ja kyllähän se seinään mahtuisi. Vaikka hylly ei vitriini olekaan, niin mielestäni se on paljon ihanampi kuin Bestå ja myös monikäyttöisempi. Mitä mieltä te olette?

Ihanaa, perjantai! Minä aloitan maanantaina uudessa työssä, ensimmäisessä oman alan työssä pätevänä. Hieman alkaa jo jännittää...

Kirpsakkaa pakkaspäivää kaikille!

2 kommenttia :

 1. Täällä ollut ajatuksena laittaa keittiöstä vitriini pois ja ostaa tuo string hylly sen tilalle.

  Mukavaa päivää sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo String hylly omassa päässä on vahvasti voitolla :) Huomenna vaan olisi asiaa Kuopioon ja Ikean suuntaan, joten siihen mennessä pitäisi päättää... Ja mies pitäisi saada String hyllyn kannalle!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.