SOCIAL MEDIA

Kylpyhuone- ja saunahaaveilua

Kylpyhuoneemme on edellisten omistajien remontoima ja olenkin melko tyytyväinen siihen. Väreinä on käytetty valkoista ja harmaata, kummatkin sopivan neutraaleja ja ajattomia. Inhoan sinistä ja valitettavan moni kylpyhuone on sinisellä laatalla varustettu. Meidänkin talosta sitä löytyy, onneksi vain vessan lattiasta. Ja matto helpottaa tätäkin tuskaa huomattavasti.

Kylpyhuone- ja keittiöremontit ovat kalliita emmekä halunneet niihin panostaa, tämä kun ei ole se unelmiemme talo. Olimmekin siitä onnekkaita, että edelliset asukkaat olivat tehneet molemmat remontit ja vieläpä melko nuorekkaalla otteella. Asia, jolla oli suuri vaikutus ostopäätökseen. Kumpikaan huoneista ei ole täydellinen, mutta pidän siltikin molemmista.

Keittiö olikin pintaremontin jälkeen ensimmäisenä valmis ja keittiöstä kerroinkin blogini historian toisessa postauksessa. Kyllähän sieltä vielä listoja puuttuu, mutta noin niin kuin periaatteessa se kuitenkin on valmis. Kylpyhuone ja sauna puolestaan odottavat vielä pientä makeoveria.

Haluaisin eroon kylpyhuoneen suihkuverhosta ja olenkin haaveillut verhon tilalle lasitiiliseinää. Se olisi kaunis ja "jykevä", mutta päästäisi kuitenkin valon lävitseen. Eikä lattia kastuisi joka paikasta, niin kuin suihkuverhon kanssa nyt käy.

Kuva: vitrea.fi

Onko jollakin teistä kokemusta lasitiilistä suihkuseinänä? Kalkkisaostumia siihen varmaankin tulee, mutta eikös niitä varten ole omia puhdistusaineita.

Sauna puolestaan kaipaa hieman enemmän muutosta. Lauteet ja seinät ovat haavan värisiä (siis sen lehtipuun, ei vertavuotavan ihonirhauman) ja minun on syksystä asti tehnyt mieli sutia ne saunavahalla. Pohdinnassa onkin nyt väri. Aluksi ajattelin, että lauteet mustalla ja seinät valkoisella, mutta nyt ajatuksiini on hiipinyt myös harmaa saunavaha. Se kun kävisi hyvin kylpyhuoneen harmaisiin laattoihin. Katto tulee joka tapauksessa valkoiseksi, niin saunassa kuin kylpyhuoneessakin. Seuraava kysymys kuuluukin, onko kellään kokemuksia noista saunavahoista?

Näiden lisäksi saunaan tulee tottakai kynttilöitä ja jokin bling bling kattovalaisin. Led-valot saunassa olisivat myös ihanat. Mies tosin sanoi, että ledien laittaminen vaatisi paneelien irroitusta ja sähkötöitä, joten taitaa led-haave siirtyä siihen unelmiemme hirsitaloon. Uusi kiuas olisi myös mahtavuutta, esimerkiksi Tulikiven valkoinen Sumu.

Kuva: tulikivi.fi

On se vaan niin kaunis! Valitettavasti tämäkin siirtyy tulevaisuuden haaveisiin ja minun täytyy tyytyä ostamaan vanhaan kiukaaseen valkoisia kiuskiviä.

Haaveiluntäyteistä tiistaita!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.