SOCIAL MEDIA

Kätevä emäntä

Halusin ehdottomasti makuuhuoneen pöytävalaisimiin Pentikin  valkoiset Deco-varjostimet pienimmässä koossa. Kävin niitä kaksi kappaletta ostamassa ja ajattelin vaihtaa ne nopsasti. Asiahan ei tietenkään mennyt niin kuin Strömsössä, ja uudet varjostimet olivat liian suuria vanhoihin lampunjalkoihin.

 

Ei auttanut muu kuin ottaa sakset käteen ja askarrella pahvista lampunjalkaan uusi pienempi "sisärengas".Kätevää! Onhan se ruma, mutta eipä sitä kukaan näe varjostimen ollessa paikoillaan. Tai jos jollakin on tapana kurkkia ihmisten makuuhuoneiden pöytävalaisimien sisään, niin se on sitten hänen asiansa.

 

Nyt minullakin on ihana Deco-varjostin! Haaveilen tottakai myös Rondoista yöpöydän valaisimiksi, mutta tällä hetkellä olen todella tyytyväinen noihin nykyisiin. Ne kun toimii kosketuksella ja niissä voi säädellä valon kirkkautta. Eipä tarvitse öisin etsiä katkaisijaa, kun voi vain koskettaa lampunjalkaa.


Reipasta sunnuntaita kaikille! Itsellä ohjelmassa ainakin siivoamista lumitöitä sekä pyykinpesua. Puhtaassa talossa ja puhtaissa lakanoissa on mukava aloittaa huomenna uusi työ.

2 kommenttia :

 1. Hyvännäköinen :) DIY:t on parhaita :):):)

  ONNEA uuteen työhön :)

  - S -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös! Pakko ne oli saada sopimaan, kun mies ei muutenkaan ymmärtänyt, että miksi täytyy saada uudet varjostimet :) Ja kiitos, hieman jännittää ensimmäinen oman alan työ :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.