SOCIAL MEDIA

Oodi lumelle

Vaikka täällä Kainuussa asuminen tuntuu usein todella syrjäiseltä (etenkin näin Etelä-Suomen tytölle), on täällä takuuvarmasti valkoinen joulu ja lumentäyteiset talvet. Pimeys on Suomessa talviaikaan aivan käsittämättömän musertavaa ja ilman lunta, se tuntuisi entistä lamaannuttavammalta. Lumitöitä on toki riittänyt marraskuusta asti omiin tarpeisiin ja vähän ylikin, mutta mitä kauemmin täällä asuu, sen vaikeampaa on kuvitella muuttavansa mustan ja märän asfaltin talveen.Nämä kuvat on otettu muutama päivä ennen joulua ja tällä hetkellä havuistutuksista ei näy kuin muutama hassu havunpätkä, niin paljon on lunta tullut lisää. Odottelenkin innolla kauniita aurinkoisia pakkaspäiviä. Vaikka kesä ja syksy ovat lempivuodenaikojani, kyllä Suomen talvessa on oma taikansa. Etenkin täällä pohjoisempana saa olla onnellinen siitä, että meillä on neljä upean erilaista vuodenaikaa. Vaikkei lumitöiden tekeminen kuulukaan suosikkipuuhiini, ei talvi tuntuisi talvelta ilman lunta.Pakkasen tuoksuista viikonloppua!

4 kommenttia :

 1. Kyllä talvi ja lumi on kaunista, vaikkei aina lumitöitä tehtäessä siltä tunnu. Ja tänä talvena on saanut kolata ihan omiksi tarpeiksi. Ja onpa ollut ihanaa, kun muutamaan päivään ei ole satanut lunta :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lumityöt ei todellakaan herätä riemunkiljahduksia :D Nyt ei tarttisi tulla yhtään enempää lunta, tällä nykyisellä pärjätään vallan hyvin :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat. Ja, oi kuinka paljon teillä onkaan siellä lunta. Me täällä lännessä vaan haaveilemme lumesta, pakkasta kyllä on ollut hiukan.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Täällä on joo ihan omiksi tarpeiksi lunta ja eletään vasta tammikuuta... Voisin teille lahjoittaa osan :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.