SOCIAL MEDIA

31122017

Täällä eletään vielä täysin joulukuplassa hitaista aamuista, rennosta olemisesta ja hyvästä ruuasta nauttien. Ihanaa, kun on kerrankin ollut aikaa tehdä juuri sitä, mikä tuntuu hyvältä. Suunnitelmissa olisi vastaanottaa uusi vuosi rakkaiden ystävien luona ja rankan syksyn jälkeen, odotan kyllä kovasti vuoden vaihtumista. Jospa vuosi 2018 pitäisi sisällään vähemmän sairastumisia ja enemmän naurua.


Onnellista uutta vuotta ja kiitos, kun olet siellä 

9 kommenttia :

 1. Kiitos ja samoin sulle ♥

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulostaa Jossu ja kiitos itselles, kun olet <3. Sun elämää ja ajatuksia on kiva seurata, koska niinkuin olen ennenkin sanonut, olet vähän niinkuin nuorempi minä. Tai siis minä silloin, kun olin sun ikäinen :) (Enkä siis haikaile niihin aikoihin, koska tääkin ikä on just hyvä, mutta mun mieltä lämmittää se, kun tiedän, mitä kaikkea mahdollisuuksia ja hyvää sulla on vielä edessä. Sellaista, mitä ei enää itse ehdi toteuttaa, eikä niin tarvikaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmat vähän muuttui (kuten Instasta tiedätkin), mutta vaihtuihan se vuosi Pikkuleijonien peliä katsellessakin :) Ja kiitos ihanista sanoista <3 Jospa tämä vuosi toisi taas jotakin hyvää!

   Poista
 3. Kiitos - hyvää uutta vuotta myös sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää Uutta Vuotta sinnekkin! <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.