SOCIAL MEDIA

(Joululahja)haaveita

Meillekin on viimein satanut kunnolla ensilumi, joten ajatukset kääntyvät väkisinkin lähestyvään jouluun (kyllä, nyt se on sitten mainittu). Joulutortut ja glögi ovat vielä toistaiseksi korkkaamatta ja joulukoristelaatikkokin saanut olla rauhassa varastossa, mutta ajatuksiin on jo hiipinyt muutamia lahjatoiveita. Tai ainakin sellaisia juttuja, joista tällä hetkellä kovasti haaveilen.


Ikea Tillagd -aterimet
House Doctor Drop -paperilyhdyt
Lampe Gras N°214 -seinävalaisin

Mitä sinun haavelistaltasi löytyy?

4 kommenttia :

  1. Oi toi lamppu on tosi kivan näköinen! Ite haaveilen tällä hetkellä parista tietystä kirjasta, nätistä matosta ja työpöydästä. Jälkimmäistä tosin oon menossa ostamaan alkavalla viikolla :D Ja hei, ihan pian on jo marraskuu, niin on ihan hyvä syy jo alkaa vähän fiilistelemään joulua :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? Oon aivan ihastunut tuon valaisimen muotoon <3 Sinullakin on mukavan kuuloisia haaveita ja toivottavasti löytyy mieleinen työpöytä :) Jotain kun on pitkään toivonut, niin sen toteutuminen tuntuu erityisen hyvältä. Ja sitä varmasti osaa arvostaa! Jospa sitä tällä viikolla jo kävisi kurkkimassa joulukoristelaatikkoon...

      Poista
  2. Ihana tuo seinävalaisin. Täytyykin käydä katsomassa mittoja, sopisko työhuoneeseeni.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo valaisin on aivan kymppi! Ja siitä on saatavilla pienempikin versio, taisi olla 210 numeroltaan :) Kivaa viikkoa!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.