SOCIAL MEDIA

Euron syyskukat

Ihanaa olla kotona ja pitkästä aikaa blogin parissa. Opintoihin paluun jälkeen elämä on ollut melko hektistä ja jälleen hurahti melkein kuukausi, etten päässyt käymään kotona lainkaan. Tänä viikonloppuna onkin vain hyggeilty ja nautittu omasta rakkaasta kodista.

Sain myös viimein heivattua kuolleet kesäkukat mäkeen ja syyskukkien shoppailureissulla teinkin melkoisen löydön. Markettivalikoima oli tässä vaiheessa syksyä jo melko huono eikä ostoskoriin nostetun valkoisen callunan lisäksi oikein mikään miellyttänyt silmääni. Kunnes törmäsin tähän violetinsävyiseen keijunkukkaan. Pikainen googletus kertoi sen soveltuvan myös syysistutuksiin ja lehtien jopa talvehtivan lumen suojassa, joten ostopäätöstä ei tarvinut kauaa miettiä. Etenkään, kun sen hinta oli alennettu euroon kappaleelta. Nappasin matkaani neljä ja siirryin hykerrellen kassajonoon.


Valkoinen calluna löysi paikkansa ulko-oven vieressä olevan metallijakkaran päältä ja pilkkahinnalla saadut keijunkukat istutin kuistin edessä oleviin valkoisiin ruukkuihin.Olen kyllä super tyytyväinen löytööni, onpahan kerrankin jotakin muuta kuin ne iänikuiset hopealangat ja kellokanervat. Talvea kohti mentäessä lisään kuistille vielä kynttilöitä, mutta muutoin meillä ollaan valmiita ensimmäisiin pakkasöihin.
Leppoisaa sunnuntaita!

8 kommenttia :

 1. Vähänkö ihania! Höh, miksei meilä ole täälä tuomosia 😢

  Rentoa sunnuntaita 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä oli tosi symppiksiä! Kerrankin kannatti olla Matti Myöhäinen :)

   Poista
 2. Kiirettä siis sielläkin :)! Toisaalta kiva, mutta kyllä sitä lepoakin tarvitsee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, huomaa kyllä, että opinnot alkoi :) Sopiva kiire on kyllä ainakin meikäläiselle hyvästä, tulee hommat tehtyä ja päivissä pysyy mukava rytmi. Mutta välillä täytyy ihan vaan olla <3

   Poista
 3. Ihanat istutukset! Täällä ovat syysistutukset hyvin kärsineitä viime viikon sateen jäljiltä. Aamulla mietinkin, tuleeko muutama kaali vaihtaa vielä uuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Ilmeisesti siis tuplaonni, että olin jälleen myöhässä näiden syyskukkien kanssa :) Saisi kyllä nämä sateet jo vähän hellittää...

   Poista
 4. Ihanat istutukset, kuten myös nuo ruukut! Itse en ole laittanut kuin yhden callunan parvekkeelle. Vielä sitä ei ole intoa laittaa, kun sitä ei ole laitettu. Jos ensi kesänä sille sais jotain tehdyksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ymmärrän täysin tuon innottomuuden, meilläkään ei ollut koko kesänä takapihalla kukkia, sitä kun ei muutenkaan tullut laitettua "kesäkuntoon". Eikä siellä syyskukkiakaan ole. Onneksi etupihaa tulee pidettyä "väkisin" jonkinmoisessa kunnossa, se kun näkyy kadulle ja toimii koko talon käyntikorttina :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.