SOCIAL MEDIA

Lumikenkä tuli taloon

Klassinen rottinki on tehnyt tänä vuonna paluun ja asiaa tarpeeksi makusteltuani, minäkin olen sille viimein lämmennyt. Luonnonmateriaalina rottinki tuo lämpöä sisustukseen ja sopii yhdisteltäväksi monenlaiseen tyyliin. Olohuoneessamme olikin nojatuolin mentävä aukko ja olin jo kesällä ostamassa mustaa korkeaselkäistä Vintage Lumikenkätuolia. Ostosreissu paikallisesta kalusteliikkeestä päättyi kuitenkin ei oohon ja pahoitteluun, he kun eivät enää tilaisi kyseistä tuolia Parolan Rottingin nostettua jälleenmyyntihintoja. Ainoa vaihtoehtoni olisi ollut tilata tuoli suoraan Parolasta ja maksaa siitä 39 euron toimituskulut. Sanokaa mitä sanotte, mielestäni se tuntui kohtuuttomalta. Tuoliasia jäi siis hautumaan.

Selailtuani viime viikolla tori.fi:tä, huomasin myynti-ilmoituksen kahdesta rottinkituolista. Hintapyynti 25 euroa kappaleelta. Otin välittömästi yhteyttä myyjään ja sovimme haun mökille mennessämme, tuolit kun olivat matkan varrella. V:n pakatessa tuoleja peräkärryyn, hykertelin itsekseni onnesta, ne kun näyttivät kovasti matalilta Lumikengiltä. Ja saatuani asiaan vahvistuksen, tiesin tehneeni loistokaupat.


Toinen tuoleista jäi toistaiseksi mökille, mutta toinen pääsi paraatipaikalle olohuoneeseemme. Ja kuinka hyvin luonnonvärinen rottinki sopiikaan meille. Melkoinen onnenpotku, että alkuperäinen ajatus mustasta tuolista meni mönkään. Vintagea pienempi matala Lumikenkätuoli on mittasuhteiltaan meille parempi ja käytetyn tuotteen ostaminen aina uutta ekologisempi vaihtoehto. Puhumattakaan siitä rahasummasta, jonka säästin.
Täysin ehjät tuolit olivat myyjän lapsuudenkodista ja palvelleet siellä vuosikausia. Myyjä tuntuikin olevan kovin iloinen tuolien päästessä uuteen kotiin ja käyttöön. Toivonkin meidän yhteiselomme jatkuvan seuraavat vuosikymmenet.


Mukavaa torstaita! Kohta se on taas viikonloppu ja minä saan rakkaan ystävän kylään.

10 kommenttia :

 1. Sopii teille ihan täydellisesti!! Tuollaisista löydöistä tulee niin hyvin mieli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä on t ä y d e l l i n e n ! Oli kyllä ihan mieletön löytö :)

   Poista
 2. Istuu täydellisesti teille! Joskus sitä tekee huippuhyviä löytöjä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirppisjuttujen kanssa saa kyllä olla tarkkana, mutta aina välillä tärppää onnekkaasti :)

   Poista
 3. Itse en oo jotenkin aiemmin edes miettinyt tällaisia tuoleja, mutta kylläpä näyttää hyvältä :) Aika hieno löytö muuten!! ja hei. Kiva kun laittelet välillä instaan niitä storyja. Kiva kuulla välillä bloggaajan ääntä ja niitä ihan tavallisia juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin olen vähän myöhäisherännäinen tähän rottinkiin. Mutta nyt kyllä ihastuin täysillä! Ja kiva kuulla, välillä aina mietin, että kehtaako niitä storyja laittaa, mutta itsekin tykkään niitä muilta bloggareita katsella, niin miksipäs ei :)

   Poista
 4. Tuoli on kyllä niin nappiostos - aivan kuin olisi teillä aina tuossa ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, itselle tuli sama fiilis, kun tuoli kannettiin paikalleen :)

   Poista
 5. Niin kauniita kuvia nämä! <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.