SOCIAL MEDIA

Vaaleanpunainen unelma

Nyt se on sitten tapahtunut. Aivan puskista ja yllättäen. Olen ihastunut puuteripinkkiin.

Kaikki alkoi vaaleanpunaisesta collegejakusta, jonka nappasin yllättäen matkaani farkkuostoksilla. Minä, vaaleanpunaisen vieroksuja, joka jo pikkutyttönä vähät välitti muiden prinsessasängyistä ja nukkui tyytyväisenä maailman hienoimmissa dinosauruslakanoissa. Kun jakku oli ostettu, oli saatava lisää. Seuraavaksi meille kotiutuikin puuteripinkki koristetyynynpäällinen ja kuin varkain, vaaleanpunainen oli levinnyt sisustukseen. Ja myös blogin ulkoasuun. Nyt, haavelistan kärjessä keikkuu puuteripinkki sohva.
Kuva: Ikea

Olen haaveillut uudesta sohvasta jo pitkään, meidän nykyiset kun alkavat olla elämänsä ehtoopuolella. Ostimme ne käytettyinä ystäviltämme tähän taloon muuttaessamme ja ne ovatkin palvelleet erittäin hyvin vuosien aikana. Nyt olisi kuitenkin uudistuksen aika ja vaaleanpunainen Söderhamn olisi siihen täydellinen. Se toisi kaivatun väripilkun olohuoneeseemme ja olisi sopivan siro isosta koostaan huolimatta. Suurin ongelma tässä haaveessa on kuitenkin V, hän kun "ei ole vielä valmis vaaleanpunaiseen sohvaan". Miehet...Onko sinulla ollut yllättävää väri-ihastusta?

8 kommenttia :

 1. Sopivassa määrin vaaleanpunainen (just sellanen oikea) on mun mielestä kans aikas kiva. Mutta ehkä sohva vois olla vähän liian iso ja arvokas värihakinta, kun ei sitä näköjään koskaan voi tietää, jos vaikka mieli taas seuraavan neljännesvuosisadan jälkeen muuttuu :D.

  Mutta nätti se on. Ei voi kiistää. Ja jotenkin musta tuntuu, että jos istuu vaaleanpunaisella sohvalla, ei voi mitenkään olla huonolla tuulella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuon vaaleanpunaisen pitää olla juurikin tuollainen puuterinen pinkki, ei mikään kirkas :) Ymmärrän tuon sohvapointin, että jos kyllästyykin, mutta noi Ikean sohvat on tosi hyviä hinta-laatu suhteeltaan ja tuokin sohva (koostaan huolimatta) on reilusti alle tuhannen euron sijoitus. Joten jos sitä katselisi vaikka viisikin vuotta, niin olisi kyllä hintansa jo haukkunut. Ja jos sitäkin ennen kyllästyy, niin ainahan sen voi myydä eteenpäin :) Sitä paitsi, noihin Söderhamneihin saa (ainakin tällä hetkellä) irtopäällisiä, joten kyllästymisen iskiessä, värin vaihtaminen onnistuu sitäkin kautta :)

   Mä oon tullut meidän kodin kanssa siihen tulokseen, että "rohkeat" valinnat on niitä, jotka kestää aikaa. Esimerkiksi tuo olkkarin seinä. Rakastuttiin tohon tapettiin välittömästi ja se on ainoa seinä, mihin ei ole tullut kyllästymistä. Suurin osa hillityn värisistä maalatuista seinistä on jo saanut uuden värin ylleen ja kaksi muuta tehostetapettiseinää tuntuu tylsiltä...

   Oon ihan varma, että vaaleanpunaisella sohvalla ei voi olla huonolla tuulella! :)

   Poista
 2. Uskotko, että postattiin molemmat vaaleanpunaisesta väristä, täysin toisistamme tietämättä :D
  Minulla se on vaasissa ja printissä seinällä. Tuo sohva voisi tuntua itsestäni vähän hurjalta vedolta, mutta oikeassa ympäristössä se on varmasti aivan mahtava ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, great minds think alike :) Olisihan tuo sohva rohkea veto, mutta itse kyllä uskaltaisin sitä kokeilla. Joskus on repäistävä, ne villit ideat kun on monesti kaikista toimivimpia :)

   Poista
 3. Huomaan, että vaaleanpunainen on noussut paljon esiin viime aikoina ja onhan se kaunis, hillitty väri. Itse olen tykästynyt petroolinsiniseen, joka on ehkä ollut pienoinen yllätys itsellekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunaista on tosiaan näkynyt joka puolella, taidan siis olla altistumisen uhri :D Petrooli on kyllä kaunis ja sopii jotenkin täydellisesti syksyn tunnelmalliseen väripalettiin!

   Poista
 4. Piti tulla heti katsomaan ja voihan karkki! Sohva on kuin karkki. Sopisi kyllä teille hyvin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No karkki nimenomaan! Oon kyllä ihan myyty tuohon, vielä pitäisi mies ylipuhua :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.