SOCIAL MEDIA

Kumiviikunan pauloissa


Sain ystävältäni maaliskuussa kumiviikunan pistokkaan, jonka annoin rauhassa kasvatella juuriaan vedessä. Toissa viikolla oli juuret kasvaneet jo niin suuriksi, että päätin istuttaa viikunan multaan. Tiesinkin heti, että haluan sille perinteisen punasaviruukun ja ovathan ne viikunan kanssa kuin luodut toisilleen.



Kiitos I vielä tätäkin kautta, nyt täytyy vain yrittää pitää tuo ihanuus hengissä...


Kivaa alkanutta viikkoa!

10 kommenttia :

  1. Teillä on kaunis ja rauhallinen olohuone. Viikuna sopii hyvin tuohon punasaviruukkuun!
    Aurinkoista alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Itsekin kyllä tykkään juuri tuosta olkkarin näkymästä :) Ja tuo viikuna ja punasaviruukku on kyllä just eikä melkein täydellinen pari :D

      Poista
  2. Ihan on taas sun näköinen. Pieni ja kaunis <3

    VastaaPoista
  3. Tässä viherkasvissa on kyllä kauniin vihreät lehdet!
    Kivaa viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi lehdet on kyllä tosi nätit! Ja nätti on muutenkin :)

      Poista
  4. Ihana kukka tai kasvi kai tuo on :) Mä vaihdoin meillä kotona lähes kaikki ruukut tuollaisiin ja tykkään kyllä kovasti! Kävin eilen ostamassa yhden uuden viherkasvinkin. Sen nähtyään mies totes, että hänellä ei oo paineita pitää sitä hengissä, kun tietää, että mullakin se varmasti kuolee :D Ehkä toi antaa vähän boostia olla kuihduttamatta sitä, kasvia siis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, meillä se on V, joka tällä hetkellä vastaa kasvien kastelusta (kun mä oon viikot täällä Rovaniemellä) ja sen takia ne kasvit varmaan kukoistaakin :D Mä kanssa tykästyin noihin saviruukkuihin, pitää ehkä hommata pari lisää :)

      Poista
  5. Fiikus on kyllä oma lemppari - ainut kasvi, joka säilyy meillä hengissä! :') On siis todella armollinen hoitajalleen. Toivotan teille siis monia yhteisiä vuosia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä kuulla! Meillä kun on melko haastava ympäristö kasveille: välillä on hyvinkin viileää sisällä ja sitten kun lämmitetään leivinuunia, niin sisälämpötila kohoaa yli normaalin :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.