SOCIAL MEDIA

Wanted: Maailman mukavin nojatuoli

V:n mökiltä löytyi maailman mukavin nojatuoli enkä todellakaan liioittele nyt yhtään. Yhdessäkään kokeilemassani tuolissa ei ole koskaan ollut niin miellyttävää istua kuin tässä kyseisessä kaunottaressa. Mittasuhteet ovat täydelliset ja istuma-asento ergonominen. Mielellämme siis kotiuttaisimme toisenkin samanlaisen jotta vältyttäisiin perheriidoilta mökkireissuilla. En kuitenkaan löytänyt tuolista mitään valmistustietoja, leimoista puhumattakaan. Kankaan kunnosta ja niittauksista päätellen, tuoli on uudelleen verhoiltu, joten ihana kukallinen kuosi ei varmaankaan ole alkuperäinen.


Mutta tuo runko, siitä saattaisi joku tunnistaa. Yksinkertainen, siro ja kertakaikkisen upea. Nojatuoli lienee hankittu 60- tai 70-luvulla ja suurimpana kysymysmerkkinä (ahkerasta googlettamisesta huolimatta) roikkuukin se, onko tuoli jonkin huonekalutehtaan tuotannossa ollut malli vai yksittäisen puusepän uniikki taidonnäyte.


Osaisitko sinä kertoa tuolista jotain?

2 kommenttia :

 1. Valitettavasti en osaa tuolin alkuperästä sanoa mitään, mutta näyttää kyllä todellakin siltä, että siinä on hyvä istua! Aika hyvä ominaisuus tuolille sanoisin :).
  Saattaa olla, että kukkakuosi hämää siinä määrin, että on vaikea hahmottaa se, mitä sen alla on alunperin ollut. Mutta muoto näyttää jotenkin tutulta kuitenkin. Täytyy olla skarppina, josko vaikka jossain kävelee vastaan.

  Reipasta viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tuoli on NIIN unelma! Ja se on kyllä totta, että kukkakuosi saattaa hämätä (etenkin jos se ei ole alkuperäinen), mutta en viitsi repiä verhoilua pois, mulla kun ei taidot riitä sitä takaisin laittamaan :D Täytyy vaan pitää silmät auki kirppareilla, mun luokalla oleva puuseppäkään kun ei osannut tunnistamisessa auttaa.

   Kivaa viikonloppua sinnekin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.