SOCIAL MEDIA

Kuinka seurata blogiani?

Blogiin on tilastojen perusteella näyttänyt löytäneen uusia lukijoita, mikä tietenkin ilahduttaa aina bloggaajan mieltä. Olenkin saanut muutaman kyselyn siitä, kuinka seurata blogiani.

Blogger on oma suosikkini seuraamistavoista ja mikäli sinulla on Blogger-tunnukset, pystyt lisäämään blogini lukulistallesi muutamalla nopealla klikkauksella. Mene Bloggerin etusivulle ja valitse vasemmasta valikosta lukemisto. Oikean palstan yläreunassa näkyy seuraamani blogit, paina sen vieressä olevaa kynän kuvaa.Eteen avautuu seuraavanlainen valikko. Klikkaa oikeassa reunassa näkyvää lisää painiketta, jonka jälkeen Blogger kysyy luettavan blogin URL osoitetta. Minun blogissani kyseinen osoite on http://www.maailmanparaspaikka.fi. Sitten vain klikkailet seuraava, valitset haluamasi lukuprofiilin (julkinen/yksityinen) ja lopuksi painat lue. Uusimpien postausteni tulisi nyt päivittyä Bloggerin lukulistaasi.


Bloggerin lisäksi blogiani voi seurata myös Facebookissajonne linkitän aina uudet postaukset ja välillä muitakin juttuja. Mikäli Blogger ei tunnu omalta jutulta, voi blogiani seurata myös Bloglovinin kautta. Lisäksi kannattaa laittaa seurantaan myös blogini Instagramjonne ilmestyy ihan niitä arkipäiväisiäkin kuvia, jotka eivät blogiin asti useinkaan päädy.

Toivottavasti tästä oli apua seurailuongelmiin. Kivaa keskiviikko iltaa!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.