SOCIAL MEDIA

Helpot joulukortit

Tänäkin vuonna meiltä lähti itse tehdyt joulukortit sukulaisille ja ystäville ja mikä onkaan parempi tapa levittää joulumieltä kuin rakkaudella tehty joulutervehdys. Yksinkertaisten ja helppojen ideoiden ystävänä, tämän vuoden kortit syntyivät kuusenmallista piparimuottia apuna käyttäen.Iloa alkaneeseen viikkoon!

P.S. Pahoittelut kuvanlaadusta, meinasin jättää julkaisematta koko postauksen, sillä nämä(kin) kuvat näyttivät kamerassa ihan hyviltä. Inhottavaa tämä kahden kodin välillä seilaaminen, kun aina joutuu kiireessä kuvaamaan...

8 kommenttia :

 1. Yksinkertainen on kaunista. Ja, itse tehty kortti on mukava myös saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi voisi olla mun mottoni, tuntuu suurin osa meikäläisen DIY jutuista kuuluvan tuohon kategoriaan :) Ja kyllä, itse tehtyjä joulukortteja on ihan parasta saada ja tietenkin antaa!

   Poista
 2. Ihanat kortit! Kortteja on niin kiva lähettää ja saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! Korttien saaminen ja lähettäminen on kyllä mukavaa ja niitä tehdessä pääsee ihanasti joulufiilikseen :)

   Poista
 3. Voi miten ihanat kortit. Joulukorttien lähettäminen on yksi sellainen perinne joka ei muutu täälläkään. On ihanaa muistaa läheisimpiään korttien muodossa . Mukavaa Joulunodotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, korttien tekeminen joululaulujen tahdissa on kyllä paras tapa päästä joulutunnelmaan :) Ihanaa joulunodotusta sinnekin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.