SOCIAL MEDIA

Työpöytä OSB-levystä

Soluhuoneeni sisustus etenee hitaasti, joten kokonaiskuvia ei kannata henkeään pidätellen odottaa. Ketään tuskin kiinnostaa kuvat helmalakanattomasta runkopatjasta, lattialla nököttävästä televisiosta tai huoneen reunoja kiertävistä tavaroista, jotka kuumeisesti odottavat sijoituspaikkojansa. Pakko oli kuitenkin räpsiä muutama kuva siitä yhdestä ja ainoasta valmiista asiasta - itse tehdystä työpöydästäni.


Pöytätaso on mustaksi maalattua OSB-levyä (samaa kuin sängynpäädyssämme) ja pukkijalat tilasin Ikeasta. Vaikka jalkojen kasaaminen meinasi viedä viimeisetkin järjen rippeet, olen lopputulokseen kuitenkin todella tyytyväinen. Myös viime jouluna lahjaksi saamani Muuton Wood -valaisin pääse upeasti oikeuksiinsa mustaa pöytää ja valkoista seinää vasten.


Mietinnässä on vielä, pitäisikö tason päälle tilata jonkinlainen läpinäkyvä levy tukea tuomaan, ohut OSB-levy kun ei mahdottomasti kestä painoa. Täysin tasainen pinta olisi myös miellyttävämpi kirjoitusalusta, vaikka hyvin vähän nykyään käsin tuleekaan kirjoitettua. Miinusmerkkinä vaakakupissa painaa kuitenkin se, että levy peittäisi jonkin verran maalatun OSB:n kaunista pintaa. Se kun tässä vähän olisi se juttu. Pohdinta siis jatkukoon.


Leppoisaa tiistai-iltaa!

12 kommenttia :

 1. Kaunis työpiste! Miten kuullostaakin tutulta, että tavarat odottelee sijoituspaikkaa. Täälläkin vielä vähän tavaroita laatikoissa sen takia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei edes ole laatikoissa, vaan puhtaasti vaan levällään :D Kiitos, minäkin tykkään työpöydästä hurjasti!

   Poista
 2. Aivant mielettömän kaunis! MÄ juuri olen etsimässä tasoa meidän tulevaan ruokapöytään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! OSB-levy on kyllä tosi kaunista, etenkin näin mustaksi maalattuna :) Vaatii vaan jotakin tukea lisäksi eikä tosiaan ole luonnostaan tasainen.

   Poista
 3. Hmmm, joku levy (vaikka osb:n alle?) voisi olla hyvä. Mulla on olohuoneessa pari hyllyä osb:stä ja vaikka painoa niiden päällä ei paljon ole, ovat hyllyt jo aika notkolla.
  Muuten näyttää hyvältä! Kiva lamppu! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin tuota levyvaihtoehtoa tason alle miettiä, kiitos siis ideasta! Jos sen vaan kotona sahaan, niin joudun sen sitten bussilla ja junalla tänne Rovaniemelle raahaamaan :D Ja lamppu on edelleen ihan mun suosikkini, parhaimpia lahjoja ikinä!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Varmasti saat opskelijaboxistasi viihtyisän!

  VastaaPoista
 5. OSB-levy kuulostaa mielenkiintoiselta. Mun pitäisi rakentaa iso pöytä toimistolle ja oon ajatellut tehdä sen pakkauslavoista, mutta toi sun versio näyttää mukavan kevyeltä ja siinä on upea industrial tatsi kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OSB-levy on kyllä industriaalia parhaimmillaan :) Ison pöydän alle suosittelen kuitenkin jotakin toistakin materiaalia tukevuutta tuomaan, tämä OSB kun ei ole kovinkaan vahvaa paksuutensa puolesta. Itsekin otin tuosta Voikukkapellon vinkistä vaarin ja suunnitelmissa on lisätä tukilevy tason alle. Pakkauslavoista tehty pöytä kuulostaa myös mielenkiintoiselta!

   Poista
 6. Ihana työpöytä! Ja tsemppiä opiskeluun, on varmasti ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kyllä tosi paljon :) Ja melkoinen muutos kyllä ollut tämä takaisin opiskelijaksi hyppääminen, mutta eiköhän tämä tästä, kun vauhtiin pääsee :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.