SOCIAL MEDIA

Habitare 2016

Tuleeko teillä jo Habitare -postaukset korvista ulos? Lukijakadon riskistä huolimatta, tässäpä minun näkemykseni messuista.


Kyseessähän oli allekirjoittaneen ensimmäiset Habitare -messut ikinä, joten vertailukohtaa ei aiempiin vuosiin ollut. Kokemus olikin erittäin antoisa ja kokonaisuus tuntui mukavan ehjältä. Olin myös iloisesti yllättynyt messujen runsaudesta. Joka puolella oli jotakin kiinnostavaa eikä yksi kokonainen päivä edes riittänyt kaiken näkemiseen. Ainoan miinuksen annankin messukartan uupumisesta, minä kun olisin kaivannut käteeni selkeää opasta, jossa lukisi näytteilleasettajien nimet pelkkien numeroiden sijaan.


No mitä messuilta sitten jäi käteen? Pinnalla on selvästi luonnonmateriaalit (puu, nahka, pellava, juutti), värit (etenkin murretut), lämpö, viherkasvit sekä tietynlainen boheemius. Vaikkei kotimme mitään värien ilotulitusta olekaan, olen salaa hyvinkin iloinen värien paluusta ja huolettomien asetelmien tuomasta rentoudesta.Omat suosikkini olivat jo kuvissa näkyneet Vepsäläinen ja Tikkurila sekä eniten odottamani Hakola. Lempi -hylly ihastutti uudelleen ja Lazy -kulmadivaani vei sydämeni. Parasta osastolla oli kuitenkin Hakolan luovan johtajan Annaleena Hämäläisen tapaaminen.Lisäksi vehreä Garage Garage miellytti luonnollisilla materiaaleillaan.  Ja entäpä tuo takka, rakkautta ensi silmäyksellä.Jos jaksoitte lukea tänne asti, niin kerrottakoon vielä, että valaisimet näyttävät tällä hetkellä iskevän allekirjoittaneeseen ja lujaa. Timo Niskasen HIMMEEn Filly -valaisimet tuovat hymyn huulille veikeällä ulkomuodollaan ja erityisesti minuun kolahtivat sarjan pöytä- ja seinävalaisinmallit.


Sagalaga Designin superhauska KORPI -valaisin keräsi myös ihastuksen huokaisuja. Onhan tuo aivan mieletön katseenvangitsija.


Ilahduin myös kovasti päästessäni juttusille lahjakkaan Laura Väreen kanssa. Hänen lentokonevanerista valmistetut Aava -valaisimet hurmasivat minut täysin ja mukavaa olikin päästä kehumaan niitä suunnittelijalle itselleen.


Kiitos Laura messuseurasta sekä inspiroivasta ja naurua (ja myös vähän jännitystä) täynnä olevasta päivästä!

6 kommenttia :

 1. Kiitos messukatsauksesta! Helposti jaksoin lukea loppuun. Tänä vuonna en päässyt itse messuille ja vieläkin vähän harmittaa. Voi vitsit kun meillä olisi tuo Hakolan Lempi-hylly vieläkin paketissa. Voitin sen taannoin Hakolan arvonnassa. En osaa päättää sille paikkaa. Liputan kyllä Hakolan puolesta. Huikea selviytymistarina ja upeita kalusteita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Hakola on kyllä mielettömän "paluun" tehnyt, iso hatunnosto! Ja tuo Lempi -hylly on kyllä upea, kuten kaikki Hakolan kalusteet :)

   Poista
 2. Minulla ei tule korvista ulos. Mielelläni katsoin nämä kuvat.

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä ihana päivä sun kanssa <3 Ja pienen jännitysmomentin olisin voinut jättää välistä ;) Mulla oma postaus odottelee edelleen tekemistä. Saa nähdä jaksaako sitä enää kukaan katsella, tätä ainakin jaksoi ja oikein mielellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut hei, olihan se kokemus istua ambulanssissa ;) Ja postaus kehiin vaan, minä ainakin käyn lukemassa <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.