SOCIAL MEDIA

Syksy

Se on tullut aivan huomaamatta, salakavalasti hiipinyt ja yhtäkkiä iskenyt tajuntaani. Syksy on täällä.


Aamut tuntuvat kirpeän raikkailta ja luonto tarjoaa kauneinta väriloistoaan. Uusi kaupunki, uusi elämäntilanne ja uudet velvollisuudet ovat pitäneet minut niin kiireisenä, etten ole ehtinyt nauttia syksystä vielä yhtään. Onneksi yhdelläkin oksalla ja oman pihan omenoilla saa syksyn tuntua kotiin.


Tämän viikonlopun aionkin nauttia omassa kotona. Tällä viikolla on kalenteri tuntunut erityisen täydeltä, mutta kaikki tehtävät sain suoritettua ajallaan. Ja aloitinpa vielä ylimääräisenä yhden maisterivaiheen opiskelijoille suunnatun kurssinkin. Tänään voin siis hyvällä omallatunnolla juhlia ystävien yksivuotiasta hurmuria ja näyttäähän se allekirjoittanutkin vanhenevan huomenna...


Syksyn tuoksuista viikonloppua!

14 kommenttia :

 1. Voi omenapuita <3 tulee ikävä Turun aikoja. Kun tuut takas niin tuuhan saunomaan meidän uuteen saunaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli ensimmäistä kertaa omenoita tänä syksynä :) Ja vaikka itse olenkin allerginen, niin V onneksi syö. Ja saahan niistä piirakkaa leivottua! Saunominen kuulostaa hyvältä :)

   Poista
 2. Musta tuntuu, että syksy tulee aina jos ei yhdessä yössä, niin vähintään salakavalasti! Ihania ruskan sävyisiä kuvia. :)

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, jotenkin aina pikkuhiljaa se hiipii :) Ja kiitos, itsekin tykkään näistä kuvista!

   Poista
 3. On tosi komean väriset oksat. Itsekin voisin hakea maljakkoon, kas kumma kun en ole huomannut :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän etupihan marja-aronia aita näyttää kyllä upealta tähän aikaan vuodesta :) Kannattaa ehdottomasti hakea pari oksaa sisälle, ilmaista tunnelmaa!

   Poista
 4. En ole vielä ollenkaan orientoitunut syksyyn, aina se pääsee yllättämään. Pitäisi käydä varastolla hakemassa lämpöisempiä takkeja ja sandaalien tilalle jotain vähän järeämpää jaloihinpantavaa...

  Synttärionnea sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pohjoisessa on jo todella kylmiä aamuja, en edes muuttanut ohuita takkeja mukanani :) Mutta ehkä siellä pääkaupunkiseudullakaan ei enää kannata sandaaleilla talsia :D Kiitos onnitteluista!

   Poista
 5. Syksy on tosiaan täällä. Ilmat ovat viilentyneet ja saa oikeasti laittaa jo takin päälle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen syksyn aamuisin tuntee :) Tosi kauniita päiviä kyllä ollut ja tänäänkin paistoi aurinko synttäreiden kunniaksi!

   Poista
 6. Syksy on upeaa aikaa kaikkine väreineen, joten nautitaan vielä, ennenkuin loska ja pimeys saapuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Syksyn väriloisto on kyllä upeaa, joten siitä täytyy muistaa nauttia :) Pimeää sitten riittääkin ihan omiin tarpeisiin...

   Poista
 7. Kyllä syksy tarjoaa taas kauniita värejä! Onnea, onnea! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.