SOCIAL MEDIA

Poka jos toinenkin

Kaupalllinen yhteistyö Indiedays ja Instrumentarium
Kaikki kuvat Tim Kiukas


Sain mahdollisuuden tutustua upeaan Instrumentariumin Heritage Swarovski -mallistoon Indiedaysin järjestämässä Bloggers' Inspiration Dayssa ja kuinka mahtavaa olikaan sovitella erilaisia Swarovski kristallein koristeltuja kehyksiä. Heritage on luksusta ja ajatonta tyylikkyyttä tarjoava kehysbrändi, jonka valmistuksessa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja. Kehysten muotoilu on saanut inspiraationsa menneiden aikojen klassisesta tyylistä ja laadukkaat Swarovski kristallit korostavat entisestään kauniisti muotoiltuja kehyksiä.


Katsokaa nyt näitä kaunokaisia! Voiko parempaa arjen luksusta ollakaan kuin pieni blingi pokissa? Halusin heittäytyä oikein kunnolla tunnelmaan ja valitsin itselleni kuvaan hieman ylöspäin kaartuvat kissamaiset kehykset. Ei lainkaan minulle ominaisin valinta, mutta tykkäsin laseista kovasti.


Ja mikäs siellä olisi ollut kuvattavana ollessa, punainen matto ja kaikki. Tulipa taas kuitenkin varmistettua se, että meikäläisen on parempi pysyä kameran takana. En nähtävästikään ollut paikalla, kun fotogeenisyyttä jaettiin.


Loppuun vielä hauska fiilisvideo Instrun pisteeltä, näyttääpä siellä allekirjoittanutkin vilahtavan Minni Hiiri paidassaan.


Kristallintäyteistä iltaa!

4 kommenttia :

 1. Mageet noi sunkin kehykset kyllä! Ja hyvin sovit kameran eteen, muista, että se on vaan itsekritiikki joka puhuu. :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kehyksiä, varsinkin tähän aikaan vuodesta olisi kiva laittaa blingit kakkulat! Ja sulle sopii hyvin tuon malliset kehykset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli kyllä tosi upeita kehyksiä ja pieni blingi pokissa ei ole koskaan pahasta! Kiitos kaunis :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.