SOCIAL MEDIA

Adventtikynttilät vuosimallia 2015


Ensimmäinen adventti ja itse tehdyt adventtikynttilät. Kriteerinä ainoastaan se, että mitään ei kynttilöitä varten osteta, vaan kaikki oli löydyttävä kotoa. Materiaalina käytinkin neljää pilttipurkkia, liitutaulutarraa, valkoista tussia, koristehiekkaa sekä kruunukynttilöitä. Alustana toimivalle tarjottimelle lisäksi havuja koristeeksi (taas sieltä naapurin pihalta).


Nyt taidankin sytytellä ensimmäisen kynttilän, kuumentaa kupillisen glögiä ja siirtyä sohvalle leivinuunin lämmöstä nauttimaan. Oli lunta tai ei, joulunodotus on virallisesti alkanut.


Tunnelmallista ensimmäistä adventtia!

10 kommenttia :

 1. Kivat adventtikynttilät! Minulta taitaa tänä vuonna jäädä moiset väliin, ei ole inspiroinut askarrella eikä kaupoista meinaa löytää miellyttäviä. Tänä vuonna en ole tosin etsinytkään. ;D Mukavaa ekan adventin iltaa <3

  VastaaPoista
 2. Suloiset adventtikynttilät! Itse taas myöhäisherännyt ja unohdin koko asian, vielä kerkeäsi jotain väkertää mutta taidan tyytyä vain katselemaan kuvia näistä ihanista kynttiläasetelmista :) kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meiju! Mukavaa oli näitä kyllä tehdä, kun nyt on aikaa kaikenlaisiin päähänpistoksiin :) Kivaa viikkoa teillekin!

   Poista
 3. Hyvähyvä Jossu! Kierrätys kunniaan :). Ja kivat tulikin noista adventtijutuista. Itse en niitä oo harrastanut koskaan (kun en muista tämmösiä adventteja), mutta aina kun näen jollain muulla jotain kivaa, mietin, että ens vuonna sit..

  Jotenkin tästä "teen niistä, mitä kotoa (ja naapurin pihalta ;)) löytyy"- periaatteesta on saanut itselleen sellasen mukavan haasteen. Ja hyvän mielen kaupan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätys on pop :) Ja se on oikeesti tosi mukavaa huomata, miten vanhoista jutuista voi luoda täysin jotain uutta :D Mulla varsinkin, kun ei tällä hetkellä ole minkäänlaisia tuloja, niin miettii aikasempaa enemmän, mitä mikäkin maksaa ja voisiko sen tehdä itse.

   Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Tosi fiksu idea käyttää kotoa löytyviä tarvikkeita! Mun joulukortit syntyivät tänä vuonna samalla periaatteella, mitään uutta en ostanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätys on aina hyvä, jos vain suinkin mahdollista :) Ja meillekin näytti kertyneen ihan kohtuullinen määrä kaikenlaista askartelumateriaalia, niin vähään aikaan ei tartte kyllä mitään ostaakaan :D

   Iso peukku kierrätyskorteille!

   Poista
 5. No hyväthän niistä tuli...! 😊

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.