SOCIAL MEDIA

Kodinhoitohuoneen piensisustus

Huhheijaa, Etelä-Suomen reissuni venyi kahden ja puolen viikon mittaiseksi ja blogi on sen vuoksi ollut hieman hunningolla. Lukematta on monia teidän postauksianne ja muutenkin koko blogistania on ollut hetken aikaa taka-alalla. Mutta enköhän minä mukaan jälleen pääse, kunhan vain saan pyykkikasat taltutettua, kodin siivottua ja arjen rullaamaan.

Olen epätoivoisesti yrittänyt sisustaa kodinhoitohuonettamme ja suurimmaksi osaksi koenkin sen ihan kelvolliseksi paikaksi. Koska kodarimme ei ole meidän suunnittelema, on siinä moniakin asioita, jotka itse tekisin toisin. Tällä hetkellä suunnitelmissa ei kuitenkaan ole kodarin remonttia, joten niillä korteilla on pelattava, jotka käteen on jaettu.


Pistorasiat ovat tyhmässä paikkaa eikä tuo lasikuitutapettikaan ihan suosikkini ole, mutta tapetin maalaus ja hyllyn laitto seinälle paransivat heti kodarin olemusta. Koska kodinhoitohuoneessa ei huvin vuoksi yleensä hengailla (tai enpä minä teistä muista tiedä), niin se ei mielestäni kuulu tärkeimpiin paikkoihin panostaa. Meillä kuitenkin saunaan kuljetaan kodarin kautta, joten muutamalla pienellä jutulla olen yrittänyt luoda viihtyisämpää tunnelmaa.Myin pöytätason nurkassa olleen teko orkidean pois, se kun alkoi kyllästyttää muovisella ulkonäöllään. Nyt taso kuitenkin huutaa tyhjyyttään ja jotain siihen pitäisi keksiä. Mutta mitä?


Mitä te säilytätte kodinhoitohuoneen tasoilla vai säilytättekö mitään?

4 kommenttia :

 1. Mun siskolla on kodinhoitohuoneen tasolla sellanen Uashmama-pussi, jossa on sisällä Cillasin Käsi- ja Siisti- purnukat :) Itselläni ei kodinhoitohuonetta oo, joten vaikea sanoa, että mitä ite laittais..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voisikin olla hyvä ajatus, tuossa kun tulee kuitenkin välillä pestyä käsiä ja kaikenlaista muuta :)

   Poista
 2. No niin. Sehän sitten venähti, mutta hyvä niin! Jos on hauskaa mikäs siinä ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Nyt on onneksi nähty kaikki sukulaiset ja ystäviäkin treffattu, niin hyvillä mielin voi taas olla täällä korvessa :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.