SOCIAL MEDIA

Retrovalaisimen uusi elämä

Työpisteestä puuttunut asia oli kohdevalo, tässä vaiheessa vuotta kun väistämättä mennään pimeämpään suuntaan. Hetken asiaa mietittyäni, muistin heinäkuisen vierailuni Jennan luona, jolloin hän vei minut luottokirpparillensa Pänikkään ja piironkiin. Sieltä mukaani tarttui kolmella eurolla vanha retrovalaisin, jolle en ostohetkellä vielä paikkaa tiennyt. Nyt se paikka kuitenkin löytyi ja suunnitelmani oli selvä: mustaa spraymaalia pintaan ja valaisin työpisteen seinään.


Spraymaali maksoi vitosen verran, joten olen enemmän kuin tyytyväinen kahdeksan euron kohdevalaisimeemme. Eikä joka naisella (tai miehellä, V kun tuota työpistettä enimmäkseen käyttää) olekaan samanlaista.


Ja pakko hieman kehua omia maalaustaitoja, meiltä kun sattui maalarinteippikin olemaan lopussa, joten jouduin paperista askartelemaan suojat valkoisille metalliosille. Joku toinenhan olisi käynyt kaupasta ostamassa lisää teippiä, mutta kun se inspis iski, niin sehän oli maalattava sillä sekunnilla.


Nyt alkaa olla työpiste siinä kunnossa, mitä alunperin suunnittelin. Ja kaikki tämä lähti tuosta toukokuussa voittamastani Omppu-julisteesta. On tämä sisustaminen ihana harrastus.


Ja loppuun vielä yksi kuva, jolla osallistuin Tikkurilan #mustatuntuu kuvakilpailuun ja voitin viikkoarvonnassa 3 litran purkin uutta Black -tehosteseinämaalia. Minkähän seinän sitä maalaisi?


Iloa uuteen viikkoon!

8 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää !!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellesi kun veit mut sinne Pänikkään ja piironkiin :)

   Poista
 3. Kiva työpiste kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Poikkesin ekaa kertaa blogiisi :) Näyttää kauniilta ja selkeältä. Lampputuunaus onnistui hyvin, tällaiset projektit on ihan parhaita! Tulee kaunista pienellä vaivalla ja rahalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa mukaan! Tämmöiset tuunaukset on kyllä parhaita ja saa omannäköistä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.