SOCIAL MEDIA

Kuparirakkautta

Eilen jo blogin facebookissa paljastinkin meidän kodin ensimmäiset kuparijutut. Tilasin nämä ihanat Hayn Hang vaateripustimet Seita Shopista itselleni (etukäteen) syntymäpäivälahjaksi.


Pitkään olen ihastellut kuparia sisustuksen pieninä yksityiskohtina ja vaikka aluksi epäilin, ettei kupari meille sopisi, niin nämähän ovat upeat.


Henkarit on valmistettu teräksestä ja sirosta ulkomuodosta huolimatta, ne tuntuvat todellä jämäköiltä. Tässäpä loistoesimerkki kauniista käyttöesineestä!


Aurinkoista syystorstaita!

16 kommenttia :

 1. Hienot <3. Kuparin uusi tuleminen on kiva juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanat! Kupari taisi tulla jo jokin aika sitten, minä kun aina olen vähän matti myöhäisenä näiden juttujen kanssa :)

   Poista
 2. On kyllä aivan ihanat :) Minäkään en ole vielä oikein päässyt kuparin makuun ja en jotenkin nää sitä omassa kodissani vaikka muualla aivan ihanalta näyttävätkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, näin pieninä ripauksina! En minäkään ehkä kuparimaljakoita meillä nää (tosin koskaan ei pidä sanoa ei koskaan), mutta nämä passasivat kyllä hyvin :)

   Poista
 3. Onpa kivat. Just sopivan ohkaset, ettei hypi kuparit liikaa silmille. Ja niin siistissä rivissäkin vielä :). Voisin kuvitella, että ihan pelkästään siitä ilosta, että henkarit on noin sievät, sitä tulee alkuun tarkkaan huolehdittua. että pysyy noi välit tasaisina tangolla. Kunnes tilanne normalisoituu :). (Tai siis noin mulle ainakin kävis)

  Oon kanssa aina jälkijunassa kaiken kanssa ja siinä kohtaa, kun alan lämpiämään jollekin "uudelle" (elikkäs siinä kohtaa kaikille muille jo vanhalle) jutulle, sitä ei enää saa mistään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aluksi mietin, että onko liian kupariset, mutta on juurikin sopivan ohkaiset, niin ei tuu kupariähkyä :D Ja onhan ne nyt siistissä rivissä, kun juuri olin vanhat henkarit uusiin vaihtanut ja vaatteet rekille asetellut ;) Tosin rehellisyyden nimissä on sanottava, että tuolla rekillä on meikäläisen mekot (ja tuo yksi jakku) ja noita ei tule päivittäin käytettyä, niin pysyy rivit siisteinä.

   Ja toi on muuten ihan totta, että sitten kun jollekin jutulle lämpeää, niin on vaikea saada enää mistään. Ei meinaan kovin monesta verkkokaupasta näitä henkareita enää löytynyt :)

   Poista
 4. törkeän tyylikkäät :)

  VastaaPoista
 5. Tyylikäät on :) mäki ihastelen kuparia muualla mut meillä ei toimi, joskus yritin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Eikä meilläkään varmaan toimi kupari muussa muodossa :)

   Poista
 6. Minäkin oon yleensä jälkijunassa kaikenmaailman trendien suhteen, ja vasta hiljattain olen alkanut lämmetä kuparille :-) Nuo henkarit ovat kyllä niin yksinkertaisen tyylikkäitä!

  Ps. I love organic

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommenttia :) Ja parempi se onkin makustella uusia trendejä ennen kuin täysillä hyppää mukaan :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.