SOCIAL MEDIA

Näppärät taulutarrat

Kolmannen kerran vierashuonetta maalatessani (ja seinähyllystä jääneitä reikiä pakkeloidessani), päätin ettei seinille tulee enää turhia reikiä. Vierashuoneeseen rakennettu työpiste kaipasi kuitenkin taulua ja kun keväällä voitin ihanan Omppu Sweet Omppu -julisteen, tiesin sen päätyvän vierashuoneen seinälle. Naulalla en sitä kuitenkaan halunnut laittaa ja ratkaisu löytyikin Commandin taulun kiinnityspaloista.


Kiinnityspalojen käyttö on todella helppoa ja paketissa on lisäksi selkeät kuvalliset ohjeet. Lyhesti selostettuna, toinen puoli tarrapalasta jää tauluun ja toinen seinään. Taulun pystyy siis helposti irrottamaan seinästä ja esimerkiksi vaihtamaan kuvan, jonka jälkeen sen voi painaa tarralla takaisin seinällä olevaan vastakappaleeseen.


Ja koska minähän en tunnetusti mittaile, vaan ryhdyn heti inspiksen iskiessä hommiin, niin tauluhan meni aluksi vinoon. Onneksi sain sen suoraan pienellä uudelleenasettelulla.


Nyt on työpiste lähes valmis, yksi juttu on vielä työn alla, mutta siitä lisää myöhemmin.


Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia :

 1. Nämä tarrat on oikeasti hyviä. Harmi, kun nykyisessä asunnossa on rapatut seinät, siihen nämä ei käy. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä iloinen yllätys, että toimivat oikeasti :) Ja rapattuun seinään ei varmaankaan oikein toimi...

   Poista
 2. Meillä on kanssa nämä käytössä ja olen ollut tositosi tyytyväinen :))! Suosittelen!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin toinen suosittelija! Ja ihan parasta on se, että tauluja pystyy vielä hieman siirtämään, vaikka tarrat olisi jo lätkinyt paikoilleen, koska ne tarrat pysyy hyvin, vaikkei olisikaan täysin symmetrisesti kiinni :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.