SOCIAL MEDIA

Hei hei mitä kuuluu?

Olin jo päättänyt nimeäväni tämän postauksen erään toisen biisin sanoilla ja ilmoittaa lopettavani bloggaamisen. Sitten tuli kuitenkin tunne, että vielä ei ole sen aika. Vielä täytyy katsoa, mitä annettavaa minulla on teille rakkaat lukijani ja ennen kaikkea, mitä annettavaa bloggaamisella on vielä minulle. Monet blogisiskot ovat päässeet osaksi mielettömiä kokemuksia ja mahdollisuuksia bloggaamisen kautta ja uskon minunkin aikani vielä tulevan.


Isoja asioita elämässäni on edelleen kysymysmerkkinä ja heikkona hetkenä ehdotin V:lle jopa talon myyntiin laittamista. Nyt täytyy kuitenkin pistää toistaiseksi jäitä hattuun ja selvittää terveyteen liittyvät asiat mielenpäältä, jotta pystyn oikeasti miettiä elämää eteenpäin. Tämän vuoksi blogin jatko tuntuikin niin tärkeältä, tämä kun on kuitenkin se minun turvasatamani.


Bloggausinto on siis jälleen palaamassa ja postausaiheitakin jo mielessä. Ja jottei se tärkein unohtuisi, mitä sinulle kuuluu?

18 kommenttia :

 1. Hyvä päätös Jossu <3.

  Niin kauan kuin blogimaailma antaa enemmän kuin ottaa, ei sellasia lopettamisia kannata edes miettiä. Ja mulle ainakin on tärkeää, että olet olemassa täällä.


  VastaaPoista
 2. Joo elä ihmeessä lopeta! Sulla on ihana blogi, älä heitä sitä hukkaan ^_^ Bloggaamisesta saa aina pitää taukoa, jos tuntuu siltä ettei vaan inspiroi!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) Ja niinhän se on, että harrastuksena kun tätä tekee, niin oman fiiliksen mukaan on mentävä :D

   Poista
 3. Mukavaa, kun päätit kuitenkin jatkaa vielä <3 Välillä se on tahmeapaa kuin toisella hetkellä. Ja kuten Annukka totesi - niin kauan kuin se antaa enemmän kuin ottaa, ei kannata edes miettiä :) Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Kyllähän tämä blogimaailma vie sydämen mennessään :)

   Poista
 4. <3 Älä tosiaan vaan lopeta. Välillä voi pitää pientä taukoa ja jatkaa taas uudella innolla.

  VastaaPoista
 5. Pikku hiljaa ja ilman paineita minkään suhteen blogimaailmassa ❤ mutta älä missään nimessä lopeta, taukoilet tarvittaessa vain ;) Maailman paras paikka on todellakin paras ja Jossu myös ;) ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihanaa, tuli superhyvä mieli tästä kommentista ♥ Välillä ylämäkiä ja välillä alamäkiä, mutta täällä pysytään :)

   Poista
 6. Tsemppiä! Onko mitään vielä selvinnyT?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! 19.10 on aika ihopolille, sitä odotellessa....

   Poista
 7. Kiva kun päätit jatkaa, aina voi pitää taukoakin. Hyvää kuuluu kiitos, vaikka vähän laiskasti välillä bloggailen. :) tuu katsastaa mun arvonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit ensimmäinen joka vastasi kysymykseeni :) Kiva kuulla! Ja ehdottomasti tulen kurkkimaan arvontaa :D

   Poista
 8. Olen iloinen päätöksestäsi!

  VastaaPoista
 9. Onneksi päätit jatkaa :) Täällä on kiirettä ja vilskettä taas, kun arki on käynnistynyt. Opiskelut ja työ ja siinä ohella vähän remppaa ja lasten hommia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä ♥ Teillä kyllä pitää kiirettä... Ootko varma, että sun vuorokaudessa on samat 24h kuin muilla? :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.