SOCIAL MEDIA

Vita Eos -höyhenvalaisin

Sain kun sainkin klikkailtua Hullareilta itselleni pitkään himoitsemani Vitan Eos -valaisimen. Toimitus oli yllättävän nopeaa, sillä jo eilen pääsin hakemaan kauniin paketin lähipostista.


Hetihän se täytyi viritellä paikoilleen makuuhuoneeseen. Ja nimenomaan viritellä, erillinen johtosarja kun oli sokeripalaliitännällä, joten mies joutui siihen lisäämään pistotulpan.


Mutta onhan se ihan täydellinen! Ohjeen mukaan voi viedä parikin viikkoa, ennen kuin höyhenet asettuvat alkuperäiseen muotoonsa, mutta minun oli pakko räpsiä valaisimesta heti kuvia. Lisää on varmasti tulossa myöhemmin.


Hauskaa aprillipäivää! Ja muistakaahan osallistua upeaan koruarvontaan.

16 kommenttia :

 1. Näyttää todella kauniilta , sopii upeasti teidän kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Oih, se on niiiin kaunis! Mä haluisin tämän minin huoneeseen tosiaan, mutta toisaalta miksi ostaa uutta, kun vanhakin toimii! Ehkä joku päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin vanha Ikean Knappa toimi, mutta se oli ollut mulla opiskelijakämpästä asti, niin halusin vähän upgradeta design-valaisimeen :D Ja möin sen Knappan eteenpäin, niin meni kiertoon :) Tää Eos oli mulle itselleni enemmänkin semmoinen pitkäaikaishaaveen toteutus, johon olin rahaa säästänyt ja nyt oli hyvä hetki ostaa, kun oli tarjouksessa!

   Poista
  2. Tuo on kyllä ihan mielettömän kaunis valaisin! Jos meidän makuuhuone olisi ylipäänsä sellainen kuin haluaisin se olevan, voisin hyvin kuvitella juuri tämän valaisimen sinne. No, ehkä joskus. Tämän alla nukkuessa näkisi varmasti pumpulinpehmoisia unia :)

   Poista
  3. Minäkin toivon kovasti pumpulisia unia, jopa höyhenenkevyitä ;)

   Poista
 3. Voi kuinka kaunis valaisin! Sun blogi vaikuttaa muutenkin tosi kivalta :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo Eos on ihan superkaunis! Ja kiitos kauniista sanoista :)

   Sinullakin on mukava blogi, kävin heti kurkkimassa!

   Poista
 4. meilä on olkkarissa ja on ihana. Soppii kauniisti teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin sinun blogista kurkkineeni tuota :) Ihana valaisin!

   Poista
 5. Minkä kokoinen tämä valaisin on? Onko S koko? :)

  VastaaPoista
 6. Valaiseeko tämä kuinka paljon? Mietin et toimiiko ainoana valonlähteenä yksiössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en kyllä ainoana valaisimena pitäisi. Makkariin luo kivaa tunnelmaa, mutta ei mielestäni missään nimessä riitä huoneen ainoaksi valonlähteeksi (esim. lukemiseen). Toki polttimon tehokin vaikuttaa valaisutehoon, mutta kyllä höyhenet mielestäni melkoisen paljon "himmentävät" valoa.

   Poista
 7. Ostin saman lampun hullareilta, mutta en ole saanut kiinnitettyä sitä kattoon vielä kun johto on niin pitkä. Miten sait lyhennettyä johtoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei lyhennetty johtoa. Valaisin on aika matalalla, koska on sängyn päällä ja se ylimääräinen johto on vain tungettuna kattokupuun :) Hieman kupu repsottaa, mutta ei ole haitannut.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.