SOCIAL MEDIA

Keittiössä vihertää

Ihanaa, kun päivät ovat jo niin valoisia, että kukatkin säilyvät hengissä kauan, noin niin kuin minun mittapuullani.Tosin, jotten liian hyväksi hortonomiksi itseäni luulisi, niin niitä vihreitä pitäisi muistaa kastellakin, yrtit kun eivät olleet ihan näin hyvinvoivan näköisiä töistä tullessani.


Jos joku keksisi semmoisen yrttiruukun, joka ottaisi vedenkin itse hanasta, niin meikäläisestä saisi kyllä asiakkaan.


Aurinkoa viikkoonne!

P.S. Pikkumaista koruarvonnan voittaja Anna ei ole vastannut hänelle lähetettyyn sähköpostiin, joten jos hänestä ei keskiviikkoon mennessä kuulu, arvon uuden voittajan.

14 kommenttia :

 1. Ihanaa viherrystä :) Valo on kyllä mukava lisä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ehdoton kevään merkki on se, että kotiin saa kantaa tuoreita yrttejä ja kauniita leikkokukkia :)

   Poista
 2. Tästäpä tulikin mieleeni, että kukat on kastelematta :D Kiitos muistutuksesta!

  Hauskaa uutta viikkoa sinnekin :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ei ole kyllä vähään aikaan oikein vihertänyt. Kummmituspuukin taitaa olla entinen, tosin ihan varma en vielä ole ;) Kotiin on pitänyt kukkia ostaa, mutta jotenkin se on unohtunut.. Onneksi on muiden kukkakuvat :) Mukavaa keskiviikkoa sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kyllä melko ahkerasti kantanut leikkokukkia ruokaostoksilta kotiin :) Minun hoidossani niiden elinikä on tosin sen verran lyhyt, että hyvin voi joka viikko ostaa uuden kimpun! Nämä neilikat tekevät kylläkin poikkeuksen, ovat eläneet jo yli viikon :D

   Poista
 4. Sitä yrttiruukkua mun pitäiski kokeilla. Neilikat täälläki sinnitelleet jo kaksi viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi tuota minulla olevaa Eva Solon yrttiruukkua! On nätti ja toimiva :) Kunhan siis muistaa pitää vettä tuolla alaruukussa ;)

   Poista
 5. Mä olen niin huono viherpeukalo eikä meillä olekaan näkynyt pitkään aikaan mitään vihreetä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään varsinaisesti hyvä ole, mutta neilikat selviää vähemmälläkin hoidolla ja yrttiruukku pitää nuo yrtit hengissä, kunhan vain muistaa pitää vettä alemmassa ruukussa :D

   Poista
 6. Oolalaaa miten vihreää. Hyvä Jossu!
  Laitoitko kaupan ruukusta kasvamaan vai ootko kasvatellut itse? (jos et loukkaannu, niin veikkaan ensimmäistä vaihtoehtoa, koska meillä on muistaakseni aika samanlaiset viherpeukalot molemmilla :))

  Mulla olis kans haaveena saada jotain yrttejä kasvamaan, kun oon niitä nyt innostunut enemmän käyttämään. Olis vähän niinkuin itseään parempi puutarhuri, jos onnistuis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, juu en tosiaan ole itse kasvatellut! Eli ihan kaupan muoviruukun iskin tuohon yrttiruukkuun ja virittelin ne nailonlangat ja alaruukkuun vettä :D Eihän mulla hermo kestäisi semmoista taimien kasvatusta!

   Kokeile ihmeessä, meillä tulee ainakin hyvin käytettyä, kun ovat tuossa keittiön ikkunalaudalla sopivasti käden ulottuvilla :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.