SOCIAL MEDIA

Pari mustaa Seitashopista

Tilasin ennen pääsiäistä pienen paketin Seitashopista. Vanha Ann Bäckin ekoliinamme oli jo parhaat päivänsä nähnyt, joten kaipasin uutta tiskirättiä. Olen pitkään haaveillut Musta5101 -tuotteista ja halusinkin ottaa bambuisen keittiörätin testiin. Myös sarjan tiskiharja houkutti, mutta minulla kun on tapana pestä tiskiharja astianpesukoneessa, en uskaltanut tilata bambuharjaa. Osaisiko joku kyseisen tiskiharjan omaava kertoa, kestääkö se pesua astianpesukoneessa?


Paketissa oli myös House Doctorin mustat kennopallot, jotka löysivät paikkansa olohuoneen pöydältä betoniruukun vierestä. Muille nämä kennopallot taitaa olla jo last season, mutta toiset meistä vaan syttyy hitaammin...Mukavaa päivää!

8 kommenttia :

 1. Mulla on myös tuo rätti odottamassa käyttöönottoa :)! En ole raaskinut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rätti heti käyttöön, ei sitä kannata turhan panttina kaapissa pitää :D Ja hyvä rätti onkin, itse ainakin olen ollut tyytyväinen!

   Poista
 2. Kennopallot viehättävät edelleen minuakin! Mutta olen myös myöhäisherännäinen monen trendin osalta :D Tuo betoniruukku on myös ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi makustella asioita kunnolla ennen kuin syöksyy uuteen trendiin :D Itsehän pohdin edelleenkin, voisiko marmori sopia meille ;) Toi betoniruukku on ollut kyllä todella hyvä ostos, vaikka sitä pitkin Helsinkiä raahasinkin monta tuntia!

   Poista
 3. Sehän menee sitten kahvakuulasta tuo ruukku :D

  Ei ole tietoa, että kestääkö harja tiskikoneen, mutta pirauta Seita Shoppiin. Hanna ottaa taatusti selvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No silloin se kyllä tuntui ihan kahvakuulan homman ajavan :D

   Ehkä mä vaan ostan sen tiskiharjan, kun seuraavan kerran semmoiseen putiikkiin pääsen, mistä niitä saa :) Kokeilemallahan se selviää!

   Poista
 4. Mulla oli aika kauan se tiskiharja käytössä ja kyllä mä ainakin pesin sitä astianpesukoneessa niinkuin muitakin tiskiharjoja. Ei se siitä näyttänyt miksikään menevän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, hyvä tietää! Täytyykin napata se matkaan, kun jossakin pääsen noita Musta5101-tuotteita livenä hypistelemään :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.