SOCIAL MEDIA

Vihdoinkin valmiit pinnatuolit

Huhheijaa, pääsiäisviikonlopusta selvitty! Vieraat lähtivät aamupalan jälkeen ajelemaan kohti etelää ja minulla onkin aika kulunut pyykkikonetta täyttäessä ja tyhjentäessä sekä imurin varressa heiluessa. Mukavaa oli nähdä rakkaita ystäviä, nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta sekä höpöttää kaikesta maan ja taivaan välillä. Täysi tauko tietokoneestakin teki hyvää ja tänään jo innolla luinkin teidän muiden uusia postauksia.


Kuten jo palmusunnuntaina vilautin, sain vihdoin maalattua kaksi viimeistä pinnatuolia ruokapöydän ympäriltä. Kaksi ensimmäistä maalasin jo marraskuussa, mutta pinnatuolien hiominen ei vain ole sen jälkeen houkuttanut, minkä vuoksi projekti on kestänyt. Eikä näistä todella tullutkaan parhaimpia maalausnäytteitäni, mutta ovatpahan nyt ainakin puhtaan valkoiset ja korjatut.


Korkeakiiltovalkoisen ruokapöytämme ympärillä on nyt siis neljä maalattua pinnatuolia ja keskellä vielä vanhat mustat tuolit. Haluaisin mustien tuolien tilalle jotkin muut tuolit, mielellään mustat tai metalliset, en vain ole vielä oikein osannut päättää mitkä. Tolixit olisivat ikuinen haaveeni, mutta niiden hinta hieman hirvittää, etenkin V:tä. Olisiko sinulla ehdottaa joitakin kivoja tuoleja pinnatuolien kaveriksi?


Aurinkoista toista pääsiäispäivää! Vielä on viikko aikaa osallistua koruarvontaan.

8 kommenttia :

 1. Onnea urakan loppuun saattamisesta :) On kyllä joutavaa hommaa hioa ja hioa, mutta lopputulos on hieno <3 Mulla yksi penkki odottaa hiontaa...blääh...saiskohan nakitettua tuolle hellulle ?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hiljaa hyvä tulee vai miten se meni :D Ja tosiaan, istuinosaa vielä hioisi, mutta nuo pinnat... Todella ärsyttävää puuhaa! Tsemppiä teidän urakkaan!

   Poista
 2. Onpas kauniit! Se tuntuu kyllä niin kivalta, kun saa jonkun asian valmiiksi :). Toivottavasti oli kiva pääsiäinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään tuoleista kovasti! Ja kyllä, on tosi hyvä fiilis siitä, että sain homman vihdoin valmiiksi :) Vielä kun saisi nuo kaksi muuta tuolia mieleiseksi :D

   Poista
 3. Pinnatuolit vaan ovat niin <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, tuo vähän struktuuria tuohon korkeakiiltovalkoiseen pöytään! Vielä kun löytäisi kaksi täysin erityylistä tuolia noiden pinnatuolien kaveriksi :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.