SOCIAL MEDIA

Hetkiä ja Raitaa

Tervehdys sairastuvalta! Pari päivää ollut kurkku kipeä ja eilen illalla iski sitten vatsatauti... Toivottavasti tämä ei ole sitä pitkään kiusaavaa influenssaa, vaan menisi ohi parin päivän levolla, viikonlopulle kun olisi suunnitelmiakin. Tämä päivä menee kuitenkin sohvalla peiton alla leväten ja eksyinpä ajankuluksi NetAnttilan sivuillekin.

Ihanat korvattomat Annon Hetki-kupit olivat tarjouksessa (9,95€/6kpl), joten pakkohan ne oli klikata kotiin. Meidän Anttilasta löysin aikoinani näitä ja silloin ostin hyllyn kaksi viimeisintä kappaletta (joista toinen hajosi myöhemmin) ja harmittelin sitä, kun niitä ei enempää ollut. Joten ihana yllätys, että nyt saan niitä lisää. Nämä ovat kyllä meikäläisen ehdottomat lempparikupit!
Lisäksi klikkasin ostoskoriin Annoraita-koristetyynynpäällisen. Näyttää tällä hetkellä viehättävän mustavalkoraidallisuus.
Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella ollaan pysytty terveinä!
Kivaa tiistaita!

Kuvat: netnanttila.com

2 kommenttia :

  1. No voi harmi. Vatsatauti ei oo kyllä koskaan kiva, mutta onneks se ei ihan kamalan pitkiä aikoja yleensä kestä. Paranemisia sinne ja hyviä löytöjä ainakin oot tehny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että menee nopeasti ohi! Ja oli kyllä hyviä löytöjä :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.