SOCIAL MEDIA

Maalaushommia

Heipat maalausprojektin keskeltä! Vierashuoneeseen suunniteltu työpiste etenee ja kaksi vapaapäivääni onkin mennyt huonetta maalatessa. Ja ison muutoksen saakin jo pelkästään maalilla. Vaikka vierashuone remontoitiin kokonaan puolitoista vuotta sitten, en koskaan oikein ihastunut silloiseen seinämaalivalintaan, se kun taittoi liikaa vaaleanpunaiseen (kuten kuvan vasemmasta yläreunasta huomaa). Mutta nyt on sekin virhe korjaantumassa.


Toisen virheen huomasin kantapään kautta. Edellisellä maalauskierroksella laitoimme Lack-hyllyn upouuteen cyprog-seinään proppujen avulla, jotta koko seinä ei halkea hyllyn painosta. Ihan hyvä ajatus, mutta jos joskus haluaa hyllyn pois (eli siis nyt), niin proppuja ei niin vain irroitetakaan. Minulla kuluikin tiistai-ilta rattoisasti, kun mattoveitsellä katkoin proppuja seinästä. Onneksi sain kaikki katkottua ja V sai ruuvimeisselillä työnnettyä seinän sisään jääneet proppujen osat sen verta syvälle, että kittaamalla ja hiomalla selvisin tästäkin. Eikä muuten ollut mikään helppo homma se mattoveitsen kanssa heiluminen. Pelkäsin koko ajan, että veitsen terä katkeaa, joten turvallisuussyistä laitoin aurinkolasit päähäni, kun ei nyt suojalaseja sattunut löytymään. Siitä olisi saattanut jo kylähullun maineen saada, jos naapurit olisi ikkunasta nähnyt.


Nyt minä hörpin kahvini loppuun ja painun viimeistelemään vierashuoneen seinät, jotta pääsen sen jälkeen uuden sisustuslehteni kimppuun. V tilasi minulle joululahjaksi Dekon ja on tätä tilausjakson ensimmäistä numeroa odotettukin.

Herkullista Runebergin päivää!

4 kommenttia :

 1. Dekon onkin hyvä lehti. Tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pari irtonumeroa joskus lukenut ja jäi kyllä hyvä kuva! Toivottavasti en pety tälläkään kertaa :)

   Poista
 2. Toivottavasti päästään kohta näkemään uudistunut vierashuoneen ilme! Tuo proppujen peittäminen seinästä onkin muuten inhaa hommaa. S sai joskus ison haavan käteensä katkoessaan niitä samalla tavoin veitsellä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla vieläkään päätetty työpöytää tai -tuolia, mutta voihan siitä kuvia räpsiä, kun saadaan sänky paikoilleen :) Ja olisi ilmeisesti pitänyt laittaa rukkaset vielä aurinkolasien kaveriksi :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.