SOCIAL MEDIA

Työtuolipohdintaa

Työpöytäpohdinnan jälkeen on hyvä siirtyä miettimään työtuolia, vaikkei me sitä pöytääkään olla vielä päätetty. Hyvin suunniteltu ja silleen...

Minulla oli ajatus kauniista, sulavalinjaisesta työtuolista (esim. pinnatuolista tai jostakin kalliimmasta design-tuolista), mutta V ilmoitti tällä viikolla, että työtuolin täytyy ehdottomasti olla säädettävä, jotta siinä on mahdollista saada hyvä työasento. Just, eli hyvästit kauniille työtuolille. Yritin kerätä kollaasia jollakin-tapaa-katseenkestävistä-säädettävistä-työtuoleista, mutta eipä niitä kovin montaa löytynyt. Ja lisäksi kriteerinä on myös se, että tuolia täytyy päästä koeistumaan, jotta tuolin tietää oikeasti olevan hyvä. Eli hei hei nettikaupat.


1. Recor-työtuoli, 129€, Asko
2. Skruvsta-työtuoli, 119€, Ikea
3. Stylo-työtuoli, 239€, Asko

Epätoivon iskiessä kaivoinkin hihastani villin kortin, satulatuolin. Se olisi suhteellisen siro, mutta varmasti myös hyvä istua ja plussana tietenkin sen selkälihaksia vahvistava ja niska-hartiaseudun jännitystä vähentävä istuma-asento.

kuva: asko.fi

Millainen on sinun mielestäsi hyvä työtuoli ja onko sinulla antaa vinkkiä katseenkestävästä ja säädettävästä työtuolista?

2 kommenttia :

  1. Valkoista en uskaltaisi itse ostaa, pelottaisi että farkuista tai muista housuista irtoaisi väriä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mepä ei V:n kanssa koskaan olla kotona farkuissa, joten sitä pelkoa ei ole, koticollegeista kun tuskin lähtee väriä :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.