SOCIAL MEDIA

Keittiön matto-ongelma

Lääkäritäti oli ihana ja osasi kuin osasikin auttaa, joten olon kohennuttua siirryin tärkeän asian pariin, keittiön mattoihin. Olen kaksi vuotta etsinyt keittiöömme mattoa ja sinä aikana tehnyt tärkeän oivalluksen: ruokapöydän alle ei ole järkevää laittaa mattoa. Muilla tämä voi toimia, mutta meillä ei. Siksipä haluankin käytävämatot pöydän kummallekin sivulle jäävään tyhjään tilaan. Teippasin asiaa havainnollistaakseni maton kuvion toiselle puolelle pöytää.


Tälle puolelle en jaksanut teippailla, mutta samanlainen matto tähänkin tulisi

Ellokselta löysinkin kaksi kriteerit täyttävää mattoa: edullisia ja tarpeeksi tummia. Ongelmana onkin se, etten osaa päättää näiden kahden väliltä.

Flen-puuvillamatto, 29,95€Helene-matto, 35,95€

Mustavalkoinen toisi mielestäni enemmän ryhtiä keittiöön. V oli kuitenkin sitä mieltä, että mustavalkoinen saattaa olla liian rauhaton mäntylankku laminaattimme kanssa.


Kumman maton sinä valitsisit? Tai onko sinulla ehdottaa jotakin muuta mattoa?

8 kommenttia :

 1. Älä laita mattoa ollenkaan! Peittyy upea lattia turhaan...:) -Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun mun mielestä näyttää niin tyhjältä ilman mattoa...

   Poista
 2. Kumpi vaan! Molemmat on tosi kivoja!! Itselläni on varsin kirjava laminaatti ja ainakaan täällä mustavalkoinen matto ei näytä yhtään pahalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, sehän tässä onkin ongelma, kun molemmat ON tosi kivoja :D

   Poista
 3. Raitoja. Ehdottomasti. Olen raita-fani! :) Tuota samaa mattoa katsoin itsekin, mutta sitten raitamatto olkkariin löytyi Askosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidat on kyllä hauskoja! Täytyy nyt vielä pähkäillä asiaa ja jos en oikeasti osaa päättää, niin V tehköön päätöksen :)

   Poista
 4. Molemmat vaihtoehdot on kivoja ja sopivia, mutta itse saattaisin laittaa vaan toiselle puolelle kalustoa, ettei tulisi sellainen olo, että pöytäryhmä on ikään kuin mattojen "vankina" :).
  Ja sillä varmistuisi sekin, että jos tuolit tökkää matonreunaan, kun ne vetää istumista varten pöydän alta, niin kalustoa voisi sen verran siirtää, ettei niin käy.

  Mutta siis olit nää jo varmasti kaikki miettinyt ja kuvista ei aina koko totuus näy, joten nää oli vaan mun omia mietteitä ja jään odottelemaan, mihin ratkaisuun päädyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska matot olisi 70cm leveitä, ei tuolien pitäisi tökätä maton reunaan istuttaessa :)

   Kuvissa ei näy sitä, mutta tuo kohta, mistä olen kumpaakin puolta kuvannut, niin siinä on "käytävä" talon muihin huoneisiin. Tuntuisi jotenkin hassulta laittaa vaan yksi matto, koska itse ajattelin näiden mattojen juuri "erottelevan" keittiön tuosta "käytävästä". Tää olohuone/keittiö alue on melko hassun muotoinen, pitäisikin joskus kaivaa pohjapiirros netistä ja esitellä se täällä blogissa, niin saisi paremmin selkoa. Kun ei mulla sitä laajakuvaobjektiiviakaan ole...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.