SOCIAL MEDIA

Id Inspiration ja sneak peek terassille

Pieni blogini sai kunnian liittyä Indiedays Inspiration -yhteisöön ja olen todella otettu päästessäni lempiblogieni joukkoon. Mikään blogini sisällöstä ei muutu ja osoitekin pysyy samana, näkyvin ero teille lukijoille onkin sivupalkkiini ilmestynyt Indiedays Inspirationin jäsenbanneri. Yhteisön kautta lukijoilla on kuitenkin mahdollista seurata 500 upeaa blogia viidestä eri aihealueesta. Kätevää eikö?

Terassillekin on ilmestynyt jotakin uutta, kokonaiskuvia saatte nähtäväksi heti, kun ehdin kuvat räpsiä (eikä tule vettä kaatamalla).


Energistä lauantaita!

P.S. Yritän muokata blogini ulkoasua mieleiseksi, joten täällä saattaa hetkittäin olla "kaaos" päällä gadgetien etsiessä paikkaansa. Pahoittelut siitä! Ja koska itse en ymmärrä koodaamisesta mitään, jouduin ulkoistamaan sen. Pari päivää saattaa siis mennä, ennen kuin ulkoasu on valmis. Täydellisyyttä tavoittelevalle kaikki-heti-mulle-nyt ihmiselle on kuitenkin hyvin tuskallista odottaa...

9 kommenttia :

 1. Tervetuloa Inspirationiin! :) Kuulut ehdottomasti mukaan. <3 Lyhty näyttää tutulta. Meilläkin taitaa olla niitä terassilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3

   No sehän on oikeastaan sinun syysi, että meillä noita nyt on :) Eikä ollut ihan helppo homma löytää, kun on poistuva tuote!

   Poista
  2. Voi onko se poistuva! Ne on tosi kivoja ja aivan ihana polttaa nyt elo-syyskuussa. <3 Kuin riippulamput terassilla. Ihanaa iltaa! :)

   Poista
  3. Näin mulle ainakin Pentikin asiakaspalvelusta sanottiin, kun sinne viestiä noista laitoin :) Ja oli ne halvempiakin kuin mitä hintalapussa luki!

   Poista
 2. Onnea yhteisöön pääsyn johdosta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 4. ihanaa!!! oikea blogi oikeassa paikassa<3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.