SOCIAL MEDIA

Valmis vierashuone ja matto-ongelma

Tulossa kunnon kuvapläjäys, joten toivottavasti jaksatte mukana loppuun saakka. Muistin virkistämiseksi alkuun vielä kuva siitä kamalasta vihreästä huoneesta.



Lack-hyllylle olen luonut afrikkalaista henkeä. Puiset kirahvit, banaaninlehdistä tehty seeprataulu sekä oikeassa reunassa olevat pienet seepra- ja sarvikuonofiguurit ovat oikeasti Afrikasta tuotuja.


Myös seinää koristava taulu on afrikkalainen. Toin sen pelkkänä kankaana ja mies nikkaroi siihen puusta kehykset. Taulusta lähtikin idea koko vierashuoneen värimaailmaan ja se on ehdottomasti yksi lempiesineistäni kotona.


Sängylle yritin luoda pehmoista tunnelmaa sekä taljan että muhkeiden tyynyjen avulla.



Stockmannilta valkoisina tilatut hattulaatikot paljastuivat luonnonvalkoisiksi, mutta vierashuoneen yöpöydäksi ne passasivat täydellisesti.


Viimeistelty efektiseinä luonnonvaloa vasten...


... sekä suoraan edestäpäin.

Ja keskeltä seinää ratkennut saumanauha.... Grrr...

Pentikin Haiku-lattiakori päätyi vierashuoneeseen päiväpeiton ja tyynyjen laskualustaksi. Mielestäni se sopii myös hyvin yhteen afrikkahenkisten koristeiden kanssa.


Ja sitten siihen matto-ongelmaan. Kuten varmaan huomasitte, vierashuoneen lattialla ei ole mattoa. Haluaisin huoneeseen harmaan käytävämallisen maton, joka sitoisi huoneen harmaat sävyt yhteen. Maton paikka olisi sängyn vieressä ja koko saisi olla 80 x 200 cm.


Olenkin rajannut vaihtoehtoni näihin Hobby Hallin Koodi-mattoihin.

Neo-puuvillamatto, 29€
Living-puuvillamatto, 34,90€
Vilma-puuvillamatto, 39€

Mikä näistä olisi sinun mielestäsi paras vaihtoehto vierashuoneemme lattialle? Tai onko sinulla kenties ehdottaa jotakin muuta mattoa?

Aurinkoista tiistaita!

23 kommenttia :

  1. Tulipas siitä kaunis - meillä odottaa pojan huone - sekin on vihreä! - remonttia; siitä on tarkoitus tehdä minulle oma huone, mutten saa päätettyä tapetteja ja maaleja - värimaailmakin on vielä kahden vaiheilla.
    Kiitos inspiksistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että inspiraatiota löytyi :) Ja mikähän siinä on, että jotkut ihmiset haluaa vihreitä huoneita....

      Poista
  2. Siellä on laitettu hihat heilumaan! :) Itse ottaisin raidallisen maton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itseasiassa hihat on kyllä levänneet, koska tuo huonehan oli pinnoiltaan valmis jo huhtikuussa :D Kesä meni levätessä ja nyt vasta alettiin miettiä noita listajuttuja :)

      Tohon raidalliseen kiinnitin ekana huomiota, joten se saattaa hyvinkin päätyä meille.. Ja on lisäksi halvin :D

      Poista
  3. Minusta tuo keskimmäinen matto on paras. Se on hienostunein kaikista ja tuo huoneeseen ylellistä tunnelmaa. Mutta uskon, että valitsetpa minkä vaan, niin passaa varmasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo keskimmäinen on kyllä noista hienostuneimman näköinen ja ainakin kuvassa näyttää tosi pehmeältä :) Saas nähdä, minkä valitsen. Täytyisi vissiin kysyä miehenkin mielipidettä, kun se tänään töistä tullessa tokaisi, että "sitä jyrätään nyt oikein koko blogilukijoiden voimin miehen mielipiteen ohi" :D

      Poista
  4. Kaunista on :). Ja Afrikka-teema uppoaa meikäläiseen, kun olen siellä aikanaan töissäkin ollut.

    Matoista Living-matto on mun ehdoton suosikki. Raidallinen ei ehkä ole niin afrikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan toi ihan eri asia sisustaa itse Afrikasta tuomilla koristeilla ja itse Afrikkaa kokeneena, kuin ostaa kaupasta vain mitä tahansa afrikkalaisia juttuja :D Ja vaude, mitä töitä oot siellä tehnyt?

      Toi Living on kyllä ihana! Toivottavasti olisi luonnossakin noin pehmoinen miltä näyttää :)

      Poista
  5. Siitä tuli upea! Tuonne kyllä kelpaa majoittaa vieraat, niin kivalta se näyttää, oi kumpa pääsisi vierailulle :D HEH <3
    Mä sanoisin tuon keskimmäisen puuvillamaton tuohon sopivaksi, ainakin tuotekuvan perusteella sopisi kivasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Viikonloppuvieraita on tulossa viikon päästä, joten pääsee uusi vierashuone tositoimiin :D

      Keskimmäinen on saanut nyt kolme ääntä, joten melko tukeva johto sillä on :) Toivottavasti vain on luonnossakin yhtä ihana kuin kuva antaa ymmärtää...

      Poista
  6. Ihana vierashuone! Ja kori sopii hyvin afrikkalaistunnelmaan :)

    Matoista valitsisin jomman kumman yksivärisistä. Raidoistahan tykkään kovasti, mutta tuohon kohtaan minusta yksivärinen olisi rauhallisempi vaihtoehto. Tila on suht kapea tuossa kuitenkin ja tumma päiväpeitto tuo jo sopivaa syvyyttä siihen, vaaleampi matto toisi kivaa raikkautta :) Lattia tosin näyttää minusta kauniilta yksinäänkin, ilmankin mattoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Dara! Kyllä tuo keskimmäinen Living-matto on tainnut viedä voiton :) Tuo raitamatto olisi sitonut kivasti myös mustan päiväpeiton, mutta luulen, että mustat raidat matossa tekee tilasta liian synkän. Huone kun on todella pieni. Ja onhan tuossa taulussa mustaa päiväpeiton kaveriksi :D Lattia on kaunis ja meillä tällä hetkellä onkin todella vähän missään mattoja. Laminaatti vain tuppaa olemaan etenkin talvisin kylmä, niin olisi kiva laittaa tuohon sängyn viereen matto, jotta heti herättyä ei tarvitse vieraiden astua viileälle lattialle :)

      Poista
  7. Kiitos ihana! Tervetuloa vaan testaamaan huonetta :D

    VastaaPoista
  8. Siis niiiiiin ihanan näköinen vierashuone ja todella tyylikäs :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Toi vihreä lähtökohta oli tosin niin karu, että siitä ei ollut suunta kuin ylöspäin :D

      Poista
  9. Rakastan noita räsymattoja, kuten tuo Neo-matto, mutta ehkä tuohon tilaan sopisi paremmin Living-matto...:)
    Ehdottelee uusi lukijasi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Räsymatot ON ihania, tuossa olikin aikaisemmin beige-valkoinen räsymatto, mutta huoneessa oli sen kanssa liikaa beigeä sävyä, joten vaihtoon meni :) Ja tuon Livingin siihen tilasin, toivottavasti on luonnossa yhtä ihana kuin kuvassa....

      Kiva kun jätit kommenttia ja tervetuloa mukaan!

      Poista
  10. Oot kyllä taitava, tosi hyvältä näyttää! Tykkään noista afrikkahenkisistä jutuista tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! Noi afrikkajutut oli pakko laittaa vierashuoneeseen, koska halusin saada ne jonnekin esille :) Onpahan ainakin jotain massasta poikkeavaa eikä varmasti tule samoja vastaan kenelläkään :D

      Poista
  11. Tuli tosi kiva ja kaunis huone! Ihanat hatturasiat. <3 Itse kokeilisin ensimmäiseksi tuota raitamattoa, mutta varmasti kaikki nuo sopisivat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Löytyipä noillekin hatturasioille käyttöä :) Tuo keskimmäinen matto on tulossa, saa nähdä käykö... Ja se raitamatto on heti seuraavana, jos täytyy palauttaa :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.