SOCIAL MEDIA

Mitä laukustani löytyy?

Sain ihanalta Lovelta upeasta Beauty of Life -blogista hauskan haasteen, jossa piti kertoa, mitä laukustani löytyy. Kiitos Love!

Kuten Merkkejä -postauksessa paljastinkin, minulta löytyy aika monta arkikäytössä olevaa suosikkilaukkua. Valitsen laukkuni fiiliksen mukaan, mutta samat perusjutut sieltä löytyy aina: lompakko, avaimet, kännykkä sekä nahkainen pussukka, jossa kulkee mukana huulirasva, nenäliinapaketti, paria tamponia ja astmapiippu.


Työpäivinä laukustani löytyy lisäksi jättikokoinen kalenteri.


Säästä riippuen mukana kulkee myös sateenvarjo tai aurinkolasit ja tilanteesta riippuen joitakin meikkejä mm. puuteri. Silmälasien pitäisi myös kulkea mukana, mutta ne aina jotenkin tuppaavat unohtua kotiin. Tässä kuitenkin yleisimmin laukustani löytyvä sisältö.


Haluaisin kuulla, mitä seuraavien henkilöiden laukuista löytyy:

IMAGE
Dara

Iloista torstaita!

10 kommenttia :

 1. Luojan kiitos et haastanu mua, mun laukku on kamala, kamala kaaos. :'D Mutta sulla on kyllä pysyny mukavan kompaktina tuo laukun sisältö! Plus toi kalenteri on tosi hieno. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei juurikaan sen takia kerry laukkuun mitään ylimääräistä, koska vaihtelen sitä lähes päivittäin :) Muuten siellä varmaan kulkisikin vaikka mitä :D Toi kalenteri on semmoinen perus kuntatyöntekijän kalenteri, ekasta työpaikasta sain....

   Poista
 2. Hitsi! Voi että... Mun laukku on ihan täynnä roipetta. :D
  Jes, haaste vastaanotettu. Tuleepahan siivottua laukku samalla.
  Kiitos ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla yleinen ongelma toi tavaran kertyminen laukun pohjalle :) Mä olen onneksi muutenkin niin siivousnatsi, että vältyn tuollaisilta kirouksilta :D

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Tulipa hyvä syy siivota laukku ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Eikä saa siivota etukäteen, ei saa huijata :D

   Poista
  2. No HÖH!!!! Tartteeko mun oikeesti muka näyttää se karsee roju, kuitti, lippulappus ynnämuut ruuvit, kolikot ja tilpehöörimäärä, ennenkuin näytän sen, mitä siellä pitäisi vain ja ainoastaan olla???

   Poista
 4. Tosi kiva, kuin teit tämän :))

  Ei sinullakaan paljoa tavaraa ole laukussa ;))!!

  VastaaPoista
 5. Mn on pitänyt jo jonkin aikaa sisustaa mun laukku uudelleen, pakko kai se on joku päivä tarttua tuumasta toimeen! Mullakin kulkee pääasiassa samat asiat mukana aina ja laukun koosta riippuen vähän vaihtelee. Esimerkiksi mun nahkapussukka (taitaa olla samanlainen kuin sun) ei tietty mahdu mukaan, jos on pikkulaukku. Tää laukunsisältö haaste on kyllä hyvä, olen joskus tainnut tehdäkin jonkun vastaavanlaisen postauksen. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.