SOCIAL MEDIA

Kenkäsäilytystä olohuoneessa

Koska käymme takapihalla päivittäin, säilytämme muutamaa kenkäparia olohuoneessa terassinoven lähettyvillä. Kenkien säilytys onkin aiheuttanut minulle päänvaivaa alusta saakka. Pitkään kengät olivat ruskeassa rottinkikorissa, mutta aikani sitä katseltuani, kori sai lähteä. Rottinki ei vain iske. Vanha omppulaatikko olisikin ollut itselleni mieluisin ratkaisu, mutta koska sellaista ei löytynyt omasta takaa, niin ajatus täytyi haudata. En todellakaan ole valmis maksamaan kasasta puuta 30 euroa. Toiseksi paras vaihtoehto löytyikin viime viikolla kirpputorilta. Neljällä eurolla mukaani lähti täydellisen kokoinen vanerilaatikko, jossa oli kivana yksityiskohtana niittejä.


Mattamustaa spraymaalia pintaan ja helppo tuunaus oli valmis.Laatikko näyttää luonnossa kuvia tummemmalta ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Pohjalle laitoin vielä palan läpinäkyvää muovia, jotta märät kengät eivät pilaisi laatikkoa. Sitten ei muuta kuin kengät laatikkoon ja laatikko paikalleen oven viereen.


Kokonaiskustannukset 9 euroa, lompakko ja sisustussilmäni kiittävät.

Huomatkaa oikessa reunassa näkyvä lattialista, kyllä tämä talo vielä valmistuu!

Hauskaa torstaita!

P.s. Aloitan kuun lopulla uudessa työpaikassa, kiitos kaikille tsempeistä :)

6 kommenttia :

 1. jee onnea uudesta työpaikasta!!! :))
  Oliko tämä se unelmaduuni??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ollut se unelmaduuni, valitettavasti, mutta onhan mulla tässä vielä työuraa edessä :)

   Poista
 2. Jippii! Hyvä Jossu! MAHTAVAA! Onnea työpaikasta! <3 <3 <3
  Ne peukut auttoi, oooooouuuuujjjjeeeeeee ! :)
  Vaikkei olekaan se unelmaduuni, niin onnellinen pitää olla ihan mistä työstä tahansa, vaikkei siltä aina tuntuisikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, etenkin tässä maailmantilanteessa. Työ on kuitenkin omaa alaani, joten olen kyllä todella iloinen :) Toivottavasti työyhteisö on oikeasti yhtä mukava kuin haastattelussa vaikutti....

   Poista
 3. <3 Ihanaa, että töitä löytyi.
  Asioilla on tapana järjestyä. <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.