SOCIAL MEDIA

Heinäseiväslyhty

Edellisen postauksen heinäseivästikkaista jäi kaksi seivästä yli ja aloin haaveilla heinäseiväslyhdystä. Lyhtyyn tarvittiin kuitenkin kolme seivästä ja puuttuva yksilö löytyikin ystävän kautta, kiitoksia vaan L. Eilen sitten V:n kanssa väkerrettiin etupihalle tämmöinen:


Koko hässäkkä kaatui viime yönä, joten tänään oli vuorossa toinen yritys. Seipäät ovat siis rautaketjun avulla kiinni ja ensimmäinen versio oli ilmeisesti liian löysästi sidottu. Onneksi ketjun päässä roikkuva lyhty ei kuitenkaan ollut mennyt rikki, vaikka kiven päälle oli tippunutkin.


Ihan kiva siitä mielestäni tuli, vaikkei se nyt ihan huippuyksilö olekaan. Saa nähdä selviääkö lyhty ehjänä talven yli...


Aurinkoista sunnuntaita!

8 kommenttia :

 1. Kivan näköinen! Nyt on kyllä kauheita tuulenpuuskia ollut, mutta toivottavasti pysyy pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eilen varsinkin oli kamalia puuskia, pelkäsin että terassikalusteet lähtee pihalta :)

   Poista
 2. heinäseipäät on kyllä niin monikäyttöisiä, niissä on niin kiva fiilis sisällä kuin pihalla :) tämä on varmasti aivan ihana pihan somiste, jotain tällaista meillekin <3 kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin totta! Näin kyllä yhden talon pihassa tänään vielä hienomman, siinä oli laitettu köyttä noiden seipäiden ympäri... Se jotenkin sitoi kokonaisuuden :)

   Poista
 3. Kaunis! Meillä on samanlainen systeemi mökillä paitsi että lyhdyn tilalla on kesäisin kukka-amppeli.
  Edellisen postauksen tikkaat oli myös tosi hienot! :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani olisi haaste sinulle :)))

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.