SOCIAL MEDIA

Köyhän naisen tauluhylly ja uusi sukulainen

Halusinpa sitten eräänä päivänä tehdä olohuoneen Lack-hyllystä tauluhyllyn. Ainoa ongelma oli, että tauluja oli liian vähän. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Yleensähän köyhän naisen taulut tehdään niin, että netistä tulostetaan kiva printti, joka sitten kehystetään. Tämä oli minullakin ajatuksena, mutta tulostimessa ei sitten ollutkaan riittävästi mustetta. Koska printistäni tulostui vain reunukset, ei auttanut muu kuin kaivaa värikynät esille. Siis todella köyhän naisen taulu...Ihan hyvä siitä tuli, joten ei muuta kuin kehyksiin. Ei sitä läheltä katso kuitenkaan kukaan.


Tauluhyllylle pääsi uniikin teokseni lisäksi Walldesignilta alkuvuodesta tilaamani tekstitaulut sekä kehystämäni DecoraFramen Home-kortti. Kaapin kätköistä hyllylle löytyi myös aikoinaan kirpputorilta ostamani kuva Audrey Hepburnista.


Koska hyllyllä oli aiemmin kuvia sukulaislapsista ja kummilapsista, mieheni kysyi Audreyn nähdessään, että onko meille tullut uusia sukulaisia. Joo, oot varmaan joskus nähnyt.Kivaa tiistaita!

18 kommenttia :

 1. Ihan mahtava teos. Se, että ei ole rahaa, kun roskaa (kelläpä olisi) saa mun mielestä ihmiset luovemmiksi. Pitäisiköhän pistää joku tuunauskilpailu pystyyn, että kuka tekee kivoimman sisustusjutun halvimmalla? Mä tykkään juuri tuollaisista ihanista ideoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään ite tosta hyllystä tosi paljon! Olkkari taitaakin olla tällä hetkellä mun lempipaikka kodissa :D Ja se on kyllä totta, että rahattomuus pakottaa luovuuteen ;)

   Poista
 2. Ihana idea! Hieno kokonaisuus tuli. :) Kaunis sukulainen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kyllä mä tota hyllyä kauan pyörittelinkin :) On kyllä joo kaunis sukulainen :D

   Poista
 3. Hihhii, taulustahan tuli oikein hieno! Ja oi että miten kaunis ja vielä kuuluisakin sun uusi sukulainen on! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oo kellään täysin samanlaista say yes -taulua :D Juu, mehän ollaan Audreyn kanssa vanhoja kamuja!

   Poista
 4. Minä luulen, että taulusta tuli jopa hienompi ilman sitä mustetta! Nimittäinen hieno on - ja on koko asetelmakin!

  VastaaPoista
 5. Hihih, kyllä köyhä keinot keksii :) Mäkin tein makkariin tekstitaulun niin, et piirsin tekstin tietokoneen näytöltä läpi :) Samaa tekniikkaa käytin myös viimeisimmässä tuunausprojektissa tekstisabluunaan tekemiseen. Ja hieno tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tehnyt yhden sabluunan niin, että piirsin sen tietokoneen näytön läpi :) Tämmöiset hätä(tai siis köyhä)-keinot-keksii jutut on kyllä parhaita!

   Poista
 6. Amerikan serkku :D??

  Ja taulujen tekeminenhän on luovuutta vaativaa hommaa, joten toi sun tapa tehdä oli just sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Amerikan serkkuhan se! :D

   Toi oli kyllä ennemminkin tommoinen pakko-saada-heti-kaikki-nyt hetki :) Mutta voidaan me toki kutsua sitä luovuudeksi ;)

   Poista
 7. Vau, kekseliästä! Ja siitä kekseliäisyydestähän ne parhaat ideat syntyy. Hieno taulu ja kokonaisuus myös! :)

  VastaaPoista
 8. Sun tekstaus on kaunis ja mä en tajuaisi sitä itse tehdyksi ellet kertoisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä siis oo tuota tekstiä itse kirjoittanut, vaan tulostin tulosti vaan noi tekstin ääriviivat. Jos mulla olisi tollainen käsiala, niin olisin todella onnellinen :D

   Poista
 9. Ei vitsi...jopa tuli magee!!! Huippua!! Ei siihen tarvita aina mainetta ja mammonaa, että saa hienoa aikaiseksi! You go girl :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänkjuu! :) Tää oli kyllä omasta mielestäkin täysi kymppi :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.