SOCIAL MEDIA

Retrovalaisin goes black

Kirppislöytöjä -postauksessa esittelemäni retrovalaisin on saanut uuden kuosin ja se on aivan täydellinen. En maalannutkaan valaisinta liitutaulumaalilla, vaan suhuttelin sen mattamustalla spraymaalilla. Syy tähän oli hyvinkin käytännöllinen, sillä spraymaalilla saa tasaista ja siistiä jälkeä. Vaikkakin, olisihan se ollut hienoa kirjoittaa valaisimeen viestejä liiduilla. Tältä se nyt kuitenkin näyttää:
Valaisimesta ei nyt ole hienompia, osana sisustusta olevia kuvia, sillä valaisin ei sopinutkaan sille alun perin suunnittelemaani paikkaan. Iskin sen vain olohuoneen tv-tasolle ja aloin räpsiä kuvia, juuri niin kuin kunnon bloggaajan kuuluu. Siispä otan innolla vastaan ideoita siitä, miten te sijoittaisitte lampun ja käyttäisitte sitä osana sisustusta. Seinällähän tuo olisi hauska, mutta emme halua tehdä juuri remontoituihin seiniin "ylimääräisiä" reikiä.

Muistin virkistykseksi vielä kuva lähtötilanteesta:

 

Ja loppuun vielä kuva meidän murusta, joka "auttoi" eilen pihavaraston maalaamisessa:


Mukavaa viikon puoliväliä!

10 kommenttia :

 1. PERFECT!!!!! Just niin hyvä kun ajattelinkin! ;))

  VastaaPoista
 2. Hei meillä on tuo samainen Livalin valaisin. :) Löytyi aikanaan huuto.netistä ja mattamustalla sprayllä myöskin maalattu. Loistava valinta siis ;) Meillä samainen ongelma - ei tullutkaan alkuperäiselle paikalleen ja nyt hakee omaa paikkaansa vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että tuo on jonkun "merkkinen", näytti vaan kivalta kirppiksellä, niin tarttui mukaan hurjaan 1,70 euron hintaan :) Mutta nythän se osoittauti todeksi kun sanoin, että voisin kaiken teillä olevan kotiuttaa meillekin ;) Eilen järkkäilin vähän olkkaria ja valaisin löysi ainakin toistaiseksi paikkansa, joten ei ollut lainkaan turha ostos :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Itsekin kyllä tykkään ihan hurjasti ja mieskin on jopa kehunut :)

   Poista
 4. Mullakin ois yks kirppislöytölamppu vielä tuunaamatta. Sun lampusta tuli niin kiva, että nyt rupes sormet syyhyämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun hommiin sitten vaan :D Ite oon kyllä tosi tyytyväinen tohon lamppuun!

   Poista
 5. No mutta siitähän tuli upea! Vautsi vau. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.