SOCIAL MEDIA

Oma(n) maa(n) mansikka

Meidän mansikkamaalta löytyi tämän vuoden ensimmäiset mansikat! Viriteltiin V:n kanssa verkkoja mansikantaimien päälle ja siellähän jo pilkotti punaisia herkkuja. Hirveällä vauhdilla keittiöstä hakemaan kippoa ja eikun keräämään.


No joo, eihän niitä montaa ollut, mutta ekat on aina ekoja. Nappasin pihalta samalla myös pari raparperia ja nyt mulla onkin raparperikiisseli kiehumassa. Se on ihan parasta aamupuuron kanssa, suosittelen.


Leppoisaa sunnuntaita! Meikäläinen suuntaa kohta puoliin salille kunnon rääkkäystreeneihin.

8 kommenttia :

 1. Nam! Itse odottelen malttamattomana oman pihan pensasmustikoita...jos vain eivät harakat ehdi syödä niitä kaikkia raakileita. :/ joku verkko kai niihinkin pitäisi viritellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me viisastuttiin viime vuodesta, kun linnut ehti syödä melkein puolet mansikoista pilalle. Joten nyt laitettiin verkot ajoissa :)

   Poista
 2. Mansikoita, nams! Just söin nälkääni litran tuosta noin vaan :D

  VastaaPoista
 3. Nam. Meilläkin pitäis verkko laittaa kun fasaanit käy herkut syömässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me opittiin viime kesästä, kun linnut söi puolet mansikoista :) Verkkojen laittaminen on vaan ärsyttävää puuhaa ja vielä ikävämpää on kerätä mansikoita sieltä verkkojen seasta...

   Poista
 4. Oi naminami! Meidänkin mansikat jo pikkasen punottaa, mutta tosi pieniä tulee. Poika on silti innoissaan.:) Toivottavasti ei linnut ehdi ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman pihan mansikat on kyllä ihan luksusta! Ja varmasti erityisesti lapset ovat innoissaan, kun pääsevät seuraamaan mansikoiden kasvua :) Eivätpä sitten vanhempina luule, että mansikat kasvavat kojussa marketin pihassa :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.